Lenka Fedorová Kultúra

Hľadáte zábavu či relax? 10 tipov ako stráviť nový týždeň v Košiciach

Oddychu nikdy nie je dosť a vyraziť si von na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob ako odhodiť starosti. Prinášame vám preto prehľad podujatí, ktoré vám odporúčame v Košiciach zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte zábavu či relax? 10 tipov ako stráviť nový týždeň v Košiciach
Zdroj: TASR

ŠTUDENTSKÉ DISCO

30. august 2016 o 22:00, Jazz Club

Stredy v Jazze patria mladým. Svedčí o tom skvelá párty pre študentov, ktorá sa koná pravidelne každú stredu v obľúbenom Jazz Club-e.

UKÁŽKY SOKOLIARSKEHO VÝCVIKU A NOC V ZOO

30. – 31. august 2016, Zoo Košice

Ďalšou možnosťou je zoologická záhrada. Košická je najrozsiahlejšou na celom Slovensku s 288 hektármi. Otvorené je od 9:00 do 19:00. Počas celého leta však budú prebiehať aj ukážky sokoliarskeho výcviku. Každý deň o 10:00, 13:00 a 17:00. Ak však to nie je to pravé orechové, alternatívou je prespanie v drevených stanoch v areáli.

OFFROAD

31. august o 15:00, Košice, ZOO – Kavečany

Len vy, stáda zvierat a spoľahlivý sprievodca. Vychutnajte si jazdu safariautom. Po návrate z divočiny môžete výlet zakončiť večerou a ako darček navyše od nás dostanete balíček.

DOBA ĽADOVÁ: MAMUTÍ TRESK

28. až 31. augusta 2016 o 13:30, Ster Century

Voľné pokračovanie obľúbenej rozprávky, ktorá si získala srdcia nielen detí, ale i ľudí každého veku. V košických kinách už k dispozícii.

AGENT FRESCO /IS/

1. september 2016 o 20:00, Tabačka KulturFabrik

Agent Fresco je islandská kapela, ktorá je na hudobnej scéne 8 rokov a hrá klasickú rockovo-jazzovo-funkovú fúziu. V roku 2009 boli vymenovaní za najlepšieho nového umelca na islandskej obdobe cien Grammy. Svoj prvý album vydali začiatkom roka 2011. Na svojom konte tak majú 3 albumy a 7 singlov.

BALKAN NIGHT: FANFARE SHUKAR (RO)

2. september 2016 o 20:00, Tabačka KulturFabrik

Koncerty Fanfare Shukar predstavujú energiu, interakciu s publikom, tanec i radosť. Celý tím sa intenzívne pripravuje na každé vystúpenie, pričom dbajú na každý detail. Vďaka tomu si rokmi získali verných fanúšikov, ktorí pravidelnými navštevníkmi ich koncertov vždy keď sa objavia v ich okolí.

PRAVIDELNÁ SOBOTNÁ PÁRTY

3. september 2016 o 21:00, Retro cult club

Ak sa niekto nestihol zabaviť počas týždňa či v piatok, v sobotu si môže zatancovať v Retro cult clube na zábave, ktorá sa koná pravidelne v rovnaký deň.

PODKOŠOVÝ SVET

Do 11. septembra 2016 každý deň, Východosloven­ské múzeum

Východoslovenské múzeum v Košiciach pripravilo výstavu pre priaznivcov športu. Návštevníci sa dozvedia podrobnosti o ženskom basketbale v našom meste. A to až do 11. septembra.

CESTA DO PRAVEKU

Do 4. septembra 2016 každý deň, Východoslovenské múzeum v Košiciach

Zažite fascinujúci pohľad do sveta vyhynutých živočíchov. Výstava vám priblížili skameneliny a modely prehistorických zvierat, vývoj života vo všetkých geologických obdobiach, od prvohôr až po dobu ľadovú. Hlavný dôraz sa bude klásť na fosílie zo Slovenska.

DESAŤ ROKOV NA BABETE PO SLOVENSKU – VESELÉ I VÁŽNE PUTOVANIA ING. JÁNA KAŠU

Do 4. septembra 2016 každý deň, Východoslovenské múzeum v Košiciach

Táto výstava je venovaná pamiatke nevšedného cestovateľa, Ing. Jána Kašu. Ten si po odchode na dôchodok zaumienil obísť na mopede značky Babetta všetky obce a sídla na Slovensku, a tak má výstava motivačný charakter.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM