Lukáš Zavacký Hokej

Hokejisti Košíc začínajú prípravu i s posilami: TOP zábery ostatnej sezóny

Posledná sezóna HC Košice je za nami a je čas pripraviť sa na ďalšiu. Hokejisti už pomaly začínajú s prípravou, do ktorej sa zapojili aj posily, no nie je na zahodenie pripomenúť si dôležité momenty tej poslednej. Ponúkame vám ich na fotografiách.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Košíc začínajú prípravu i s posilami: TOP zábery ostatnej sezóny
Zdroj: TASR

Niekoľko hráčov košického klubu už zarezáva v letnej príprave i napriek tomu, že najbližšie súťažné zápasy čakajú mužstvo až v auguste. K súčasnému kádru sa pripojili obrancovia Jiří Vašiček a Lukáš Matejka a ciele budú určite opäť iba najvyššie. Do tímu chce vedenie totiž pritiahnuť Ladislava Nagya, ktorý by bol obrovskou posilou.

Oceliarom minulá sezóna nevyšla úplne podľa predstáv. Po ôsmich rokoch sa nedostali do finále a nepodarilo sa im tak obhájiť vlaňajšie víťazstvo v Tipsport lige. Vo štvrťfinále prešli cez Martin, no v semifinále nestačili na Banskobystričanov.

Na fotkách môžete vidieť radosť hráčov po postupe zo skupiny v Lige majstrov (foto 1), prvú skúšku Rostislava Čadu na lavičke (foto 2), ako sa bojkot reprezentantov presunul aj na tribúny Steel Arény (foto 3), vybičované zápasy s Popradom (foto 4) či radosť z víťazstiev (foto 5), ceremóniu pred prvým duelom play-off (foto 6), ale aj šťastie z odvrátenia mečbalu s ich posledným súperom (foto 7) a následne smútok po skorom ukončení ročníka (foto 8 a 9).

Môže vás zaujímať:

Najdôležitejšie momenty uplynulej košickej hokejovej sezóny
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM