Lenka Fedorová Hokej

Hokejové mestečko v Košiciach aj tento rok: Značte si termíny premietania zápasov!

Hokejové mesto Košice aj tento rok pripravuje premietanie slovenských zápasov počas Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Amfík zverejnil prvé termíny.

Ilustračný obrázok k článku Hokejové mestečko v Košiciach aj tento rok: Značte si termíny premietania zápasov!
Foto: Lenka Fedorová / Zdroj: Dnes24.sk

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sú už za rohom a Košice ako hokejové mesto ani tento rok neukráti Košičanov o jedinečný zážitok. MS v hokeji sa odohrajú v termíne od 6. mája 2016 do 22. mája 2016 v Petrohrade a Moskve. Zverencov Zdena Cígera tak čaká už 7. mája prvý zápas s Maďarskom.

MS sa zúčastní 16 krajín, ktoré sú rozdelené do dvoch skupín. Slovensku bude na základe postavenia v IIHF rebríčku hrať v Petrohrade v B skupine spolu s USA, Bieloruskom, Francúzskom, Nemeckom, Maďarskom, Kanadou a Fínskom.

V úvode šampionátu čakajú našich chlapcov papierovo slabšie tímy, avšak pre slovenský tím budú veľmi dôležité. V Hokejovom mestečku budú ako prvé premietané zápasy s Kanadou a Fínskom. Víkend sa tak ponesie v znamení fanúšikov slovenského hokeja a ulice sa naplnia zvukom trúbok i skandovania.

Zápasy B-skupina Dátum Čas zápasov Miesto zápasov
Kanada – Slovensko 14. máj 2016 19:15 Petrohrad
Slovensko – Fínsko 15. máj 2016 19:15 Petrohrad

Organizátori sľubujú v prípade úspechu našich hokejistov a postupu aj premietanie ďalších zápasov. Sledujte náš web Dnes24 a súťažte s nami každý deň počas celých Majstrovstiev sveta o hodnotné ceny. Vyhrať môžete let balónom, súdok piva s pohármi i zaujímavé knihy.

FOTO: ILUSTRAČNÉ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM