Lukáš Zavacký Šport

Hokejovej haly sa dočká aj Terasa: Vieme, ako bude vyzerať! VIZUALIZÁCIE vnútri

Žeby nový fenomén v meste? Najnovšie sa hokejovej haly dočká i sídlisko s najväčším počtom obyvateľov v Košiciach. Prinášame podrobné informácie o projekte s vizualizáciami vo fotogalérii.

Ilustračný obrázok k článku Hokejovej haly sa dočká aj Terasa: Vieme, ako bude vyzerať! VIZUALIZÁCIE vnútri
Zdroj: TCX s.r.o.

Metropola východu sa bude môcť pýšiť už štvrtým zimným štadiónom. Steel Aréna, Crow Aréna a nedávno postavená Aréna Sršňov sú pre obyvateľov k dispozícii, no na Terase, konkrétne na Medickej ulici, vyrastie onedlho HTC Aréna.

Čítajte tiež: VIZUALIZÁCIE nového štadióna na KVP: Zábery z miest, na ktoré sa bežný smrteľník len tak nedostane

„Bude slúžiť pre verejnosť, teda pre amatérske kolektívy – hobby hokej, na verejné korčuľovanie, na krasokorčuľovanie, pre mládežnícky hokej, pre súkromné hokejové akadémie či pre športové školy,“ povedal Ing. Miroslav Kučerák zo spoločnosti TCX s.r.o., ktorá stojí za projektom.

Realizáciu tohto tréningového komplexu by mala odštartovať čo nevidieť. „Začiatok odhadujeme na prvé mesiace budúceho roka a budovať by sa mal zhruba rok,“ doplnil Ing. M. Kučerák. Zároveň dodal, že aktuálne sa pracuje na vybavovaní stavebného povolenia.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Budúci športový skvost na Terase
3
Galéria
Zdroj: TCX s.r.o.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM