Tlačové správy

Horúca ponuka: Nenechajte si ujsť tieto výhodné nehnuteľnosti v regióne Košice

Zo širokej ponuky realít vyberáme 3 exkluzívne nehnuteľnosti v Košiciach. Tie ponúkajú makléri z košickej realitnej kancelárie, profesionálne vyškolení, s najväčšou databázou dopytov a nielen to! Každý klient po úspešnom skončení predaja dostane poukaz na pobyt na Kanárskych ostrovoch.

Ilustračný obrázok k článku Horúca ponuka: Nenechajte si ujsť tieto výhodné nehnuteľnosti v regióne Košice
Zdroj: Dnes24.sk

Zrekonštruovaný byt v centre Košíc
Novo zrekonštruovaný 1-izbový byt v samotnom centre Košíc splní požiadavky aj tých najnáročnejších. Pokiaľ si nepotrpíte na veľké priestory pre bývanie, je tento byt so širokým spektrom služieb v bezprostrednom okolí, pre Vás to pravé.

Na predaj zrekonštruovaný 1 izbový byt v úplnom centre Košíc. Plocha: úžitková 44m2, pivnice 4m2. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí tehlového domu. Veľmi dobrý stav. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové so sieťkami. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, umývadlo a WC. Vybavenie kuchyne: nová kuchynská linka, sporák, chladnička. Kúrenie: gamatka a krb na tuhé palivo. Ostatné vybavenie: káblová televízia, internet.
Cena 49 900,00 EUR/cel­kom. Energetická trieda: C. Ev. číslo: 84083

3-izbový byt na predaj blízko centra Košíc
Vybrali sme pre vás kompletne zrekonštruovaný byt, v dobrej dostupnosti centra Košíc, pekne zariadený s možnosťou dokúpenia garáže.

Na predaj 3 izbový byt Košice-Juh. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, veľmi peknej a vkusnej. Spojená kuchyňa s obývačkou. Nová kuchynská linka aj so spotrebičmi, vstavané skrine, drevené zárubne aj dvere. 6m loggia. Blok zateplený, upravený. Kumbál na chodbe. 2× pivnica o výmere 2m. Vymenené stúpačky. Plastové okná, plávajúce podlahy. V byte ostávajú vstavané skrine robené ne mieru, kuchynský stôl a postele v izbách. Vynikajúca lokalita. Blízko centra mesta. Pokojná časť mestskej časti. Všetka občianska vybavenosť. Byt sa nachádza na 2. podlaží z 8. Energetická trieda: C. Ev. číslo: 84113

Luxusný rodinný dom blízko Košíc
Ako čerešničku na záver vám predstavím exkluzívny luxusný rodinný dom v rekreačnej oblasti Bukovec, v ktorom si dokáže predstaviť žiť asi každý :)

Na predaj luxusný rodinný dom blízko Košíc. Nachádza sa oproti hotela Hrabina, postavili ho na priestrannom 25-árovom pozemku v štýle talianskeho vidieka. V prednej časti pozemku je vstupná brána ovládaná diaľkovým zariadením a zastrešené parkovacie státie pre 5 vozidiel. V zadnej časti sú 3 garáže s priestorom na uskladnenie vína a záhradné sedenie s krbom pre 8 ľudí. Súčasťou domu je zastrešené spoločenské sedenie s vonkajším krbom, jacuzzou a priamym vstupom do domu, prípadne do jeho suterénnych priestorov. Dispozične je dom rozdelený na suterén, prízemie, vyvýšené prízemie a 1. poschodie. V suteréne sú 3 miestnosti – technická časť (kúrenie, kotol a centrálny vysávací systém), posilňovňa, sauna, odpočiváreň, komora a miestnosť na voľné využitie. Na prízemí sú dve izby s 2 kúpeľňami, 2× WC a šatník. Vyvýšené prízemie má charakter spoločenského života. Je tam otvorená kuchyňa, veľká obývačka s krbom a kachľovou pecou. Odtiaľto je možný priamy vstup k vonkajšiemu krbovému priestoru a jacuzzi, alebo na veľký balkón. Poschodie má 2 izby, 2× kúpeľňu a 2× WC. Dom je vo veľmi dobrom stave, možné je okamžite sa do neho nasťahovať. IS: elektrina, plyn, odpad – ČOV, obecný vodovod. Kúrenie je plynové – 2× kotol, 2× ohrev vody – a na tuhé palivo. Médiá: pevná linka, internet, TV– satelit a video vrátnik. Rodinný dom je možné využívať okrem bývania aj na podnikanie, prípadne kancelárske priestory. Cena 500 000EUR/cel­kom.Energetic­ká trieda: B. Ev. číslo: 83804

Kliknite sem pre zobrazenie celej ponuky realít na predaj z celej SR

Reality Holding ponuka nehnuteľností kosice
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM