Lukáš Zavacký Kultúra

Horúce tipy pre Košičanov: Čo všetko prinesie nový týždeň?

V Košiciach sa počas aktuálneho týždňa nemusí nikto nudiť. Pripravili sme si pre vás výber najlepších podujatí, ktoré by bola škoda nenavštíviť.

Ilustračný obrázok k článku Horúce tipy pre Košičanov: Čo všetko prinesie nový týždeň?
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

PASAŽIERI

25. januára 2017 o 20:10, Cinemax Košice

Scifi a dobrodružný film režiséra Mortena Tylduma, kde sa dvaja pasažieri na ceste vesmírom zobúdzajú z dôvodu poruchy zobúdzajú 90 rokov vopred, čo neplánovali. Prehlbuje sa ich puto, no loď sa ocitne v nebezpečenstve.

DESTRUCTION

26. januára 2017 o 18:30, Collosseum

Na štvrtok sa môžu tešiť priaznivci tvrdej muziky. V Collosseu odohrá neopakovateľný koncert nemecká trash metalová kapela.

FRIDAY IN JAZZ

27. januára 2017, Jazz Club

V piatok sa možno odreagovať, a to napríklad na pravidelnej párty najmä pre mladých ľudí v Jazz Clube. O hudbu sa postará DJ Dexter.

HC KOŠICE – HK DUKLA TRENČÍN

27. januára 2017 o 17:30, Steel Aréna

Oceliari v súčasnosti ťahajú šnúru troch víťazstiev v rade a predĺžiť ju budú môcť v zápase proti Trenčanom, ktorí sa nachádzajú na ôsmom mieste v tabuľke Tipsport ligy.

ZABÍJAČKA

28. januára 2017, v záhrade pri reštaurácii Magnólia

Návštevníci Zabíjačky budú môcť vidieť naživo ukážky mäsiarskeho spracovania prasaťa, prípravu všakovakých pochutín a nebude chýbať ani ochutnávka zabíjačkových špecialít. Zabávať budú folklórne skupiny Škvarkare a Čorgov.

ŠLÁGER PARÁDA

29. januára 2017 o 17:00, Kulturpark

Osobnosti slovenskej populárnej hudby a nezabudnuteľné evergreeny. To všetko čaká nielen obyvateľov nášho mesta, ktorí v nedeľu zájdu do Kulturparku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM