Lukáš Zavacký Kultúra

Horúci víkend pred nami: Čo zaujímavé sa najbližšie uskutoční v Košiciach?

Neviete ako stráviť voľný čas počas najbližších dní v metropole východu? My vám v tom pomôže. Pozrite si prehľad pripravovaných udalostí.

Ilustračný obrázok k článku Horúci víkend pred nami: Čo zaujímavé sa najbližšie uskutoční v Košiciach?
Zdroj: TASR

JÚNOVÉ DNI FURČE

25. až 26. júna 2016, Park pri fontáne pri OC Ondava

Na Furči sa chytá veľká udalosť. Sídlisko oslavuje 40. výročie začatia výstavby. A tak si pre svojich obyvateľov a nielen pre nich pripravilo unikátny program, na ktorom sa objaví aj významný hosť. Návštevníkov čaká dobrá hudba, módna prehliadka, nebudú chýbať ani ľudové súbory.

ROOFTOP MUSIC 2016

24. júna 2016 o 16:00, OC Aupark

Na streche Auparku Košice to bude poriadne žiť. Leto 2016 otvorí tanečná hudba. To najlepšie prinesie Hed Kandi a Ministry of Sound rezidentka Phoebe d'Abo.

WARCRAFT: PRVÝ STRET 3D

24. až 26. júna 2016 o 16:00, Ster Century

Film pod režisérskou taktovkou Duncana Jonesa o násilnom stretnutí dvoch svetov vznikol na motívy globálneho herného fenoménu spoločnosti Blizzard Entertainment. Tešiť sa môžu dospelí i deti od 12 rokov.

PO STOPÁCH KOŠICKÝCH CYKLOTRÁS

24. júna 2016 o 18:00, Dolná brána na Hlavnej ulici

Čím je vonku teplejšie, tým viac vyťahujú Košičania svoje bicykle. Viete však koľko je v Košiciach cyklotrás? Organizátori lákajú na spanilú jazdu. Stačí si doniesť bicykel a dobrú náladu.

FRANTIŠEK A VOJTA NEDVĚD SO SKUPINOU

24. júna 2016 o 19:00, Koliba Zlatá Podkova

Jedinečné vystúpenie známej kapely. Napriek ukončeniu koncertnej činnosti Honzu so svojím bratom dokáže Františkove dokonalé podanie pesničiek navodiť tú správnu atmosféru.

TABAČKA NIGHTS: MOODY W/ ALEX SERRA

24. júna 2016 o 21:00, Tabačka

Tanečná zábava pre všetkých, ktorí chcú na chvíľku vypnúť od stresu. Tešiť sa môžu na Alexa Serru, ktorý je zakladateľom úspešnej párty série Erotica Music. Tá už predstavila také svetové hviezdy ako Joris Voorn, Coyu, Harvey McKay, Cristian Varela či Uto Karem.

1. CELOSLOVENSKÝ ZRAZ CELICA CLUB SLOVAKIA

25. júna 2016 o 13:00, Letisko Košice

Metropola východu sa onedlho stane miestom zaujímavého podujatia. Z rôznych kútov si k nám zamieria autičkári a je sa na čo tešiť! Hlavný program sa uskutoční 25. júna na Letisku Košice.

NESS CITY TRIATHLON

25. júna 2016 o 15:00, Košice

Košice sa už pripravujú na štart triatlonu, ktorý zaplní mnohé ulice. Prvý ročník udalosti sa odohrá v Mestskom parku, Mestskej krytej plavárni a širšom centre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM