Michal Lendel Krimi

Hrôza na priechode v Košiciach: Žena na mazde nabúrala do chodca, na mieste podľahol zraneniam

V Košiciach sa v krátkom čase udiala už druhá dopravná nehoda, na ktorú doplatil chodec. Tentoraz sa tragédia odohrala na Južnom nábreží, kde do Košičana (†62) podľa slov polície narazila 47-ročná žena. Muž prechádzal cez priechod.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza na priechode v Košiciach: Žena na mazde nabúrala do chodca, na mieste podľahol zraneniam
Zdroj: Webnoviny.sk

Včera večer okolo pol šiestej došlo na Južnom nábreží v Košiciach k tragickej dopravnej nehode medzi chodcom a autom. Podľa polície Košičanka (47) viedla Mazdu 3 v ľavom jazdnom pruhu, v smere od sídliska Košice Nad jazerom. „Pred križovatkou s ulicou Zemplínskou, kde na riadne označenom priechode pre chodcov riadenom trojfarebnou svetelnou signalizáciou narazila do 62-ročného chodca z Košíc, idúceho po priechode,“ informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Chodec pri zrážke utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol. Na vozidle vznikla škoda vo výške 4 000 eur. „Vodička bola podrobená dychovej skúške na zistenie požitia alkoholu s negatívnym výsledkom,“ povedal hovorca. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM