Filip Chudý Krimi

Hrôza v košickom byte: Muž (39) zaútočil na družku (31) s nožom v ruke!

V košickej mestskej časti Dargovských hrdinov sa odohrala hororová situácia. Čo po nej hrozí Košičanovi a v akom stave je jeho družka?

Ilustračný obrázok k článku Hrôza v košickom byte: Muž (39) zaútočil na družku (31) s nožom v ruke!
Zdroj: TASR

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarova, polícia vyšetruje prípad ťažko zranenej ženy, ku ktorej došlo koncom minulého týždňa v jednom z košických bytov.

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Košiciach obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu 39-ročného Košičana, ktorý v piatok 13. októbra podvečer po hádke zaútočil na družku (31) s nožom v ruke v jednom z bytov v MČ Košice Dargovských hrdinov,“ prezradila Mésarová.

Tá ďalej uviedla, že ženu bodol do oblasti hrudníka, na životne dôležitý orgán, pričom jej spôsobil ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali okamžitý operačný zákrok. „Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ PZ zároveň podal podnet na vzatie obvineného do väzby. Vzhľadom na to, že obvinený tento skutok spáchal na chránenej osobe, v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM