Zuzana Vajayová Rôzne

II. Workshop k projektu „S IKT do Európy“

Na ZŠ Severná 21 v Moldave n/B sa v posledných dvoch rokoch často skloňujú slová: interaktívne pero, e-beam systém, systém Vernier, či interaktívny dataprojektor.

Ako sa pomocou týchto najmodernejších metód a prostriedkov darí vyučovať na našej škole predviedli pani učiteľky niektorých predmetov, ktoré demonštrovali „zlomky“ svojich hodín v spolupráci so žiakmi v priebehu druhého workshopu k projektu „S IKT do Európy“ v rámci OP vzdelávanie opatrenia „Premena tradičnej školy na modernú“. Nielen hodina Informatiky je pre žiakov našej školy atraktívna, pretože sa učí pomocou počítačov, ale aj hodiny dejepisu, občianskej výchovy, slovenského jazyka, či etickej výchovy sú podporované výučbou v počítačovom laboratóriu.

Pozvanie na toto pracovné stretnutie prijali i zástupcovia MsÚ, poslanci MZ, pracovníci Spoločného školského úradu, riaditeľky ZŠ v Moldave n/B a CVČ, členovia Rady školy a Rady RZ.

Počas netradičného školského popoludnia si prítomní mohli z ukážok odniesť mnoho nových a dobrých nápadov ako to robíme my, a ako to môžu robiť aj iní.

Prítomní nemohli prehliadnuť, že práca učiteľov je zároveň aj koníčkom.

Videli ste niekedy aj hodiny telocviku vyučovať pomocou najmodernejšej techniky? Ak ste pre časovú zaneprázdnenosť zmeškali tento workshop, nenechajte si ujsť ten tretí – posledný, ktorý pre Vás pripravujeme k záveru nášho projektu.

Zdroj (text+foto): ZŠ Severná, Moldava nad Bodvou

Educon
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM