Tlačové správy

Imrich Béreš z Prvej stavebnej sporiteľne v TOP 3 ocenení Bankár roka 2014

Imrich Béreš, šéf Prvej stavebnej sporiteľne sa v rebríčku Bankár roka 2014 umiestnil na druhom mieste za Jozefom Síkelom zo Slovenskej sporiteľne. O striebornú priečku sa delí so zhodným počtom hlasov s Igorom Vidom z Tatra banky.

Ilustračný obrázok k článku Imrich Béreš z Prvej stavebnej sporiteľne v TOP 3 ocenení Bankár roka 2014
Zdroj: Dnes24.sk

Ocenenie Bankár roka po prvýkrát vyhlásil týždenník Trend tento rok v spolupráci s partnerom Fincentrum, ako súčasť produktovej súťaže Hypotéka roka. Generálni riaditelia bánk na Slovensku si tých najlepších spomedzi seba vyberali sami. Udeľovanie cien prebehlo 9.apríla 2014.

„Chcem poďakovať všetkým bankárom za ich hlasy. Je pre mňa cťou, že som takéto vysoké umiestnenie získal hneď v prvom ročníku. Vnímam ho aj ako ocenenie mojej práce v súčasnosti najdlhšie slúžiaceho predsedu predstavenstva medzi mojimi kolegami v celom slovenskom bankovom sektore,“ povedal Imrich Béreš, predseda predstavenstva PSS.

Imrich Béreš pôsobí v bankovníctve od roku 1994. Po odchode z pozície riaditeľa sekretariátu a protokolu v úrade prvého slovenského prezidenta Michala Kováča, pracoval ako poradca pre investície a privatizáciu Investment Bank Austria, neskôr bol členom predstavenstva Bank Austria a podpredseda predstavenstva Bank Austria – Creditanstalt Slovakia. V rokoch 2001 až 2003 sa aktívne venoval politike a do bankovej sféry sa vrátil v septembri 2003, kedy sa stal prokuristom Prvej stavebnej sporiteľne. Od februára 2004 je predsedom jej predstavenstva. Už druhé volebné obdobie je členom prezídia Slovenskej bankovej asociácie.

foto: PSS, a.s.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM