Ivana Herková Rôzne

IT okienko

Pozrite sa spolu s nami a portálom IT24.sk na ďalšie zaujímavé novinky vo svete IT.

Minulý týždeň sme vám priniesli informácie o nových funkciách vo Windows 8. V tretej časti sa dozviete o ďalších novinkách a možnostiach OS, ako zoomovanie dvoma prstami, písanie a prehliadanie pomocou dotykového a klasického ovládania. Okrem zmien v bootovaní systému bude OS podporovať prostredie Hyper-V, čo ocenia hlavne vývojári či odborníci v oblasti výpočtovej techniky.

Potrebujete poradiť pri výbere nového počítača? Dôležité je odpovedať si na otázku, na aký účel budete počítač potrebovať. Ďalšími parametrami, na ktoré by ste nemali zabúdať, je porovnanie jednotlivých komponentov hardvéru, výkon procesoru, grafická karta, operačná pamäť. V poslednom rade si pozorne prezrite recenzie jednotlivých modelov, ktoré vám pomôžu pri zadefinovaní kladov a záporov.

Vedeli ste, že prvé vozidlo, ktoré môžeme považovať za robota, má meno Lunochod? A viete, akí sú humanoidní roboti? Odpoveď nie len na túto otázku, viac o budúcnosti robotov, o novinkách mobilných operátorov a mnoho ďalších informácií Vám prinášame na stránke www.it24.sk

Portál www.it24.sk, vaša pravidelná dávka čerstvých informácií zo sveta IT.

Zdroj: IT24.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM