Alexandra Kolínská Krimi

Mladý Košičan (29) na bavoráku? S autom prešiel na chodník, toľkoto nafúkal!

Mladý Košičan Jozef (29) sa dostal do problémov. Podľa polície prešiel na aute značky BMW na chodník a vzápätí nabúral do zábradlia. Po tom, čo mu dali policajti fúkať, putoval do cely.

Ilustračný obrázok k článku Mladý Košičan (29) na bavoráku? S autom prešiel na chodník, toľkoto nafúkal!
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti obvinili Jozefa (29) z Košíc z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Podľa mužov zákona v utorok krátko pred polnocou viedol osobné motorové vozidlo značky BMW 330d po Sládkovičovej ulici v smere z ulice Hollého v Michalovciach.

„Pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy najmä svojím schopnostiam, prešiel s vozidlom na chodník kde narazil prednou časťou do zábradlia na hrádzi rieky Laborec a následne zotrvačnosťou pokračoval v jazde po chodníku. Škoda na zábradlí sa odhaduje na 200 eur a škoda na motorovom vozidle BMW na 2 000 eur,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

K zraneniu osôb nedošlo. Jozef bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,58 promile. Obvinený bol umiestnený v cele policajného zaistenia a v prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM