Lenka Fedorová Rôzne Rôzne

Júnové dni Furče: Čaká vás módna prehliadka, ľudová hudba a príde aj tento známy spevák!

Blíži sa leto a s ním aj množstvo akcií a podujatí, ktoré v Košiciach môžete zažiť. O pestrý program podujatí sa postarala aj mestská časť Dargovských hrdinov.

Ilustračný obrázok k článku Júnové dni Furče: Čaká vás módna prehliadka, ľudová hudba a príde aj tento známy spevák!
Zdroj: TASR

Na Furči sa chytá veľká udalosť. Sídlisko oslavuje 40. výročie začatia výstavby, a tak si pre svojich obyvateľov a nielen pre nich pripravilo unikátny program, na ktorom sa objaví aj významný hosť.

Mestská časť si na svoje oslavy pozvala známeho východniara, ktorý robí východu dlhé roky dobré meno. Je ním Marián Čekovský, ktorý prijal pozvanie a svojím koncertom rozospieva Košičanov. Čekovský je okrem výborného speváka a hudobníka aj vynikajúci skladateľ, komik a moderátor.

Počas júnových dní Furče sa predstavia aj hudobné súbory, ktoré prinesú oslavám ľudovú hudbu. Návštevníkov rozospieva a roztancuje Súbor denného centra Furča, súbory Čorgov a Škvarkare z Košickej Novej Vsi a Súbor Jahodná. O hudobný program sa postará aj vystúpenie hudobnej skupiny HUFU, ktorú tvorí Štefan Hundža a Tomi Furmaník.

Na svoje si prídu aj najmenší návštevníci, pre ktorých bude pripravený skákací hrad, maľovanie na tvár a rôzne ďalšie atrakcie. Nebude chýbať ani módna prehliadka, ukážka bojových umení, Artstreetcrew.

Neseďte preto doma a strávte víkend v príjemnej atmosfére s dobrou hudbou a zábavou už 25. a 26. júna 2016. Ak premýšľate, aké bude počasie, predpoveď sledujte na našom webe priamo TU.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM