Lenka Fedorová Správy

Keď sa fotka podarí: 5 miest na najlepšie jesenné selfie v Košiciach!

Poznáte to. Vaši priatelia sa chvália úžasnými jesennými fotografiami, až dostane chuť si nejaké urobiť aj vy. Inšpirujte sa našimi tipmi, kde sa vám to v Košiciach podarí!

Ilustračný obrázok k článku Keď sa fotka podarí: 5 miest na najlepšie jesenné selfie v Košiciach!
Zdroj: TASR

1. Vyhliadková veža

Vyhliadkovú vežu v Kavečanoch netreba obzvlášť predstavovať. Vydať sa na ňu odporúčajú domáci aj turisti, ktorí ju už navštívili. Ak sa na vežu vyberiete, určite si z nej urobte selfie foto. V pozadí sa na vás bude usmievať časť mesta a príroda vám v tomto období dotvorí farebný efekt.

2. Severná veža Dómu sv. Alžbety

Mnoho turistov, ktorí sa vyberú do metropoly východu obdivuje Dóm sv. Alžbety, nie všetci však využijú možnosť pozrieť si mesto zo severnej veže. Úzke schodisko v nej môže byť mnohým nepríjemné, pohľad z vrchu však určite stojí za to.

3. Jazierko v Mestskom parku

Na jeseň sa do jazierka v Mestskom parku pravidelne vracajú divé kačice. Tie potom lákajú mnohých okoloidúcich, ktorí si ich hneď fotia. Čo tak urobiť si s nimi selfie?

4. #dzivoKE

Vlastným fotopointom sa mohli Košice pochváliť ako prvé mesto na Slovensku. To sa stalo ihneď populárnym a Facebooky Košičanov i nekošičanov tak zaplavilo množstvo selfie fotiek s novou atrakciou, ktorá bola najprv umiestnená pred Auparkom, neskôr ju presunuli na Alžbetinu ulicu.

5. Parky

Keď sa povie jesenná fotografia, mnohí si ihneď predstavia foto, kde hrá hlavnú úlohu pestrofarebné lístie. Za takýmito zábermi nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa vybrať do Mestského parku, Francúzskeho parku, či Zuzkinho parku na Terase a za krátku chvíľu sa môžete pýšiť pravou jesennou selfie!

Titulné foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM