Lenka Fedorová Kultúra

Kliknite a nový týždeň ako na dlani: Prehľad akcií, ktoré sa v Košiciach oplatí vidieť

V Košiciach o parádne akcie rozhodne nie je núdza. Inšpirujte sa našimi tipmi a vyberte sa zabaviť do metropoly východu.

Ilustračný obrázok k článku Kliknite a nový týždeň ako na dlani: Prehľad akcií, ktoré sa v Košiciach oplatí vidieť
Foto: Jana Bujňáková / Zdroj: Dnes24.sk

OD IHLY PO ŠIJACÍ STROJ

1. – 5. august 2016, Východoslovenské múzeum v Košiciach

Zaujímajú vás dejiny krajčírov a obchodníkov? Príďte sa pozrieť na vernisáž výstavy Od Ihly po šijací stroj! Aktuálne vo Východoslovenskom múzeu v Košiciach.

NOC V ZOO

2. a 4. augusta 2016, ZOO Košice

Stráviť noc v zoologickej záhrade je pre mnohých dávkou adrenalínu, ktorá k letu určite patrí. Počuť rev zvierat či iné pútavé zvuky môže byť pre deti i mládež zážitkom na celý život. Okrem toho ich čaká nocľah v drevených stanoch, kryté ohnisko i program so sprievodcom.

CILILING: ZLATÁ PRIADKA

2. august 2016 o 17:00, Pri Tip-Tope, Košice

„Ak uhádneš moje meno, nechcem ťa! Ale ak ho neuhádneš, vezmem ťa! A moje meno je…“ Túto vetu určite pozná každý z nás. Tvorcovia pripravili pre deti na motív rozprávky Pavla Dobšinského príbeh, v ktorom si známa postavička hľadá ženu a tak je potrebné jeho meno poznať.

OFFROAD

2. august 2016 o 15:00, Košice, ZOO – Kavečany

Len vy, stáda zvierat a spoľahlivý sprievodca. Vychutnajte si jazdu safariautom. Po návrate z divočiny môžete výlet zakončiť večerou a ako darček navyše od nás dostanete balíček.

ŠTUDENTSKÉ DISCO

2. august 2016 o 22:00, Jazz Club

Stredy v Jazze patria mladým. Svedčí o tom skvelá párty pre študentov, ktorá sa koná pravidelne každú stredu v obľúbenom Jazz Club-e.

STREDÁVKA

3. august 2016 o 21:00, Tabačka KulturFabrik

Pravidelná stredajšia párty s názvom Stredávka opäť v Tabačke. V klubovej atmosfére čaká návštevníkov výber toho najlepšieho zo súčasnej elektronickej hudby na slovenských a svetových labeloch s hosťujúcimi DJ-mi či VJ-mi.

GIRLS FIRST DISCO

4. august 2016 o 22:00, Jazz Club

Jazz Club prináša už niekoľko rokov špeciálne party pre zástupkyne nežnejšieho pohlavia. Tie sa už tento piatok odviažu na atraktívnej Girls first disco.

FRIDAY IN JAZZ

5. august 2016, Jazz Club

Keď už sa vyberáte do mesta v piatok, tak určite Vaše kroky namieria k nám do JAZZu. Najvyššia koncentrácia zábavychtivých mladých ľudí, najviac krásnych žien na meter štvorcový a výborná muzika s DJ Dexterom.

SUMMER FRIDAY EVENING

5. august 2016 od 18:00, Tabačka

Na celé leto si Tabačka pripravila udalosť s názvom Summer Friday Evening pri sviežej elektronike na dvore s dvoma rezidentnými DJ-mi a ich hosťami.

DŽEMOVAČKA : O NIČOM BAND A ĎALŠÍ

6. august 2016 o 19:00, Halmi Caffe

O ničom band určite nebude o ničom. Po úspešnej premiére na vernisáži a autorskom čítaní sa kapela predstaví na prvom samostatnom vystúpení.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM