Katarína Oravská Kultúra

Koncert Od Tatier k Dunaju Tour 2013 zrušený z technických príčin: Vstupné vám vrátia u predajcu

Pred necelým týždňom (21. 5.) sa mal v Aréne Brezno konať koncert v rámci turné Od Tatier k Dunaju. Legendárne hity Elánu mali zaznieť v podaní Vaša Patejdla, Jána Baláža a skupiny StarMania. Nič z toho sa však nekonalo. Zisťovali sme prečo.

Ilustračný obrázok k článku Koncert Od Tatier k Dunaju Tour 2013 zrušený z technických príčin: Vstupné vám vrátia u predajcu
Zdroj: TASR

O zrušenom koncerte sme vás už informovali v článku Chystali ste sa na koncert Od Tatier k Dunaju Tour? Máte smolu. Sklamaní však boli nielen fanúšikovia v Brezne. Podľa oficiálnej tlačovej správy, ktorú nám poskytol Ticketportal boli zrušené aj koncerty v ďalších mestách, resp. bolo zrušené celé turné. „Koncerty v rámci plánovaného podujatia Od Tatier k Dunaju Tour 2013, ktoré sa mali uskutočniť v mesiacoch máj a jún v mestách Dolný Kubín, Brezno, Rimavská Sobota, Michalovce, Bardejov, Prievidza a Nitra sa rušia,“ povedala Zuzana Zigová z Tickerportal SK. Spoločnosť Ticketportal, ktorá predávala na koncerty vstupenky informovala o zrušených koncertoch aj na svojom webe. Klienti môžu vrátiť vstupenky na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili. V prípade, ak ste si kúpili vstupenku prostredníctvom internetu, postupuje podľa pokynov na webe Ticketportalu.

Koncerty boli zrušené z technických príčin.

Ako uvádza Ticketportal na svojej web stránke, koncerty boli zrušené z technických príčin. „Dôvodom sú pretrvávajúce vážne zdravotné problémy hlavného organizátora, ktoré neumožňujú dôsledne pokryť organizačne, technicky a územne náročnú sériu koncertných podujatí. Divákom, ktorí si zakúpili vstupenky sa ospravedlňujeme. Vstupné bude v plnej výške vrátené priamo u predajcu,“ doplnila Zigová. Téme sa budeme venovať aj naďalej.

Foto: ilustračné

Od tatier k dunaju tour 2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM