Michal Lendel Krimi

Košičan (54) čelil desivým momentom: Začal utekať, spadol do trávy a zmlátili ho tínedžeri

Obeťou lúpeže sa stal muž (54) z Košíc. Prepad majú podľa polície na svedomí zatiaľ neznámi traja chlapci a jedno dievča vo veku od 13 do 16 rokov, ktorí po kopancoch mužovi vybrali mobilný telefón z batohu a z miesta ušli. Ich obeť utrpela zranenia s dobou liečenia do 4 týždňov.

Ilustračný obrázok k článku Košičan (54) čelil desivým momentom: Začal utekať, spadol do trávy a zmlátili ho tínedžeri
Zdroj: Webnoviny.sk

Podľa polície v nedeľu krátko po polnoci na Dopravnej ulici v Košiciach doposiaľ nestotožnení páchatelia, a to traja chlapci a jedno dievča vo veku od 13 do 16 rokov, lúpežne prepadli Košičana (54). Od muža pýtali cigaretu, no povedal im, že nemá a začal utekať. „Pritom spadol do trávy, kde páchatelia dobehli a začali do muža kopať. Zároveň sa mu snažili násilím vytrhnúť batoh, ktorý držal oboma rukami,“ povedala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Podľa mužov zákona mu potom z batohu vybrali mobilný telefón a z miesta ušli. Poškodenému mužovi spôsobili škodu cca 70 eur a zranenia s dobou liečenia do 4 týždňov. „V tejto súvislosti vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície začala trestné stíhanie pre zločin lúpeže,“ dodala Mésarová. Polícia po páchateľoch pátra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM