Barbara Dallosová Krimi

Košičan (23) nedal prednosť a vtedy sa to stalo: Žena (63) na prechode pod kolesami, ťažké zranenia!

Ďalšia dopravná nehoda, na ktorú doplatil chodec. Podľa slov polície mal mladý vodič zraziť Košičanku (63) priamo na prechode pre chodcov...

Ilustračný obrázok k článku Košičan (23) nedal prednosť a vtedy sa to stalo: Žena (63) na prechode pod kolesami, ťažké zranenia!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako infromoval krajský policajný hovorca Alexander Szabó, v utorok (8.12.) vo večerných hodinách bola v Košiciach zrazená chodkyňa.

Podľa slov hovorcu šiel mladý Košičan (23) na aute zn. Volkswagen Golf po ulici Trieda KVP v Košiciach, pričom pri odbočení vľavo na Bauerovu ulicu pravdepodobne z dôvodu nedania prednosti zrazil chodkyňu.

,,Narazil prednou časťou svojho vozidla do 63-ročnej chodkyne z Košíc, ktorá prechádzala cez vozovku po riadne vyznačenom priechode pre chodcov. Podľa predbežnej lekárskej správy chodkyňa utrpela ťažké zranenia s dobou liečenia cca 3 mesiace," dodal Szabó.

Dopravných nehôd, kedy skončia chodci pod kolesami áut priamo na prechode pre chodcov, sa v Košiciach v uplynulej dobe stalo viac. Čítajte tiež:

Nehoda na Štefánikovej: Košičanka (60) skončila pod kolesami Fabie!

Tragédia na R4: Vodička (20) na priechode zrazila dievča (†11), to zraneniam podľahlo!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM