Michal Lendel Krimi

Košičan (†33) skončil dobodaný v byte na Letnej: Policajti zadržali jeho spolubývajúceho

V Košiciach vyšetrujú prvú tohtoročnú vraždu! Jej obeťou sa stal Košičan (†33), ktorého telo našli v byte na Letnej ulici. Súdny lekár potvrdil násilné usmrtenie v súvislosti s bodno-reznými poraneniami. Muži zákona zadržali jeho spolubývajúceho Milana (26).

Ilustračný obrázok k článku Košičan (†33) skončil dobodaný v byte na Letnej: Policajti zadržali jeho spolubývajúceho
Zdroj: Webnoviny.sk

Vo štvrtok v poobedňajších hodinách našli policajti v jednom z košických bytov na Letnej ulici mŕtve telo muža. „Doterajšie vyšetrovanie preukázalo, že za doposiaľ nezistených okolností páchateľ doposiaľ nezisteným predmetom úmyselne usmrtil 33-ročného Košičana, ktorý žil v uvedenom byte ako podnájomník,“ povedal košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Podľa polície súdny lekár na mieste vykonal obhliadku tela nebohého a potvrdil násilné usmrtenie v súvislosti s bodno-reznými poraneniami trupu. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

„Policajti ešte včera zadržali podozrivého spolubývajúceho 26-ročného Košičana Milana, ktorý pred niekoľkými dňami po predchádzajúcej hádke, fyzicky zaútočil na nebohého, ktorý na následky zranení následne podľahol,“ uviedol Szabó pričom ďalej dodal. „Košičana v tejto chvíli obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Polícia čaká aj na výsledok pitvy k počtu a charakteru zranení, ako aj k presnej príčine smrti.“ Vyšetrovateľ spracuje podnet na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvadsaťročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM