Webnoviny - Hokej

Košičania na ľade, medzi zranenými S. Gron a Michel Miklík

V klube slovenského hokejového majstra HC Košice začali v pondelok predpoludní s prípravou na ľade na novú sezónu Tipsport extraligy 2011/2012.

(WEBNOVINY) – Hlavný tréner Antonín Stavjaňa mal k dispozícii dovedna 25 hráčov, z toho trio brankárov, deväť obrancov a trinásť útočníkov.

S mužstvom netrénoval Michel Miklík, ktorého trápi zranené koleno a počas prvého tréningu zradilo rovnako koleno aj Stanislava Grona. Naopak, na ľade sa navyše predstavila aj dvojica Tomáš Jurčo a Tomáš Marcinko, obaja však v Košiciach v nasledujúcej sezóne nebudú hrať. Chýbalo aj kvarteto mladíkov Dominik Riečický, Matúš Chovan, Miroslav Macejko a Dominik Šimčák, títo hráči sa zapoja do prípravy HK Orange 20. Prvýkrát sa s tímom stretla aj dvojica medzisezónnych akvizícií – brankár Alexandr Hylák a útočník Samuel Mlynarovič. „Sú to ešte len prvé tréningy na ľade a pohyb teda ešte nie je stopercentný. Od utorka prejdeme na dvojfázové tréningy a postupne začneme pridávať a vštepovať hráčom herný systém,“ povedal hlavný tréner Antonín Stavjaňa.

V príprave nastúpia Košičania na jedenásť prípravných duelov, šesť z nich bude v rámci dvoch turnajov, na „oceliarov“ čaká Rona Cup v Trenčíne a domáci Cassovia Hockey Cup.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM