Lenka Fedorová Kultúra

Košičania, urobte si plány na tento týždeň: Naše tipy na zaujímavé podujatia

Ďalší týždeň je pred nami a i počas neho si môžete vyraziť na viaceré podujatia v Košiciach. Vybrali sme z nich niekoľko, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Košičania, urobte si plány na tento týždeň: Naše tipy na zaujímavé podujatia
Zdroj: D. Béreš/MČ Košice-Západ

PIVOVARNÍCTVO NA ÚZEMÍ SLOVENSKA OD STREDOVEKU PO SÚČASNOSŤ

12. júla 2017 o16:00, Východoslovenské múzeum v Košiciach

Akcia je sprievodným podujatím k výstave Poďme na jedno, ktorá v Dome remesiel na Hrnčiarskej ulici predstaví návštevníkom pohľady na históriu pivovarníctva v Košiciach a na východnom Slovensku.

OFFROAD

Do konca augusta 2017 o 15:00, ZOO – Kavečany

Len vy, stáda zvierat a spoľahlivý sprievodca. Vychutnajte si jazdu safariautom. Po návrate z divočiny môžete výlet zakončiť večerou a ako darček navyše od nás dostanete balíček.

LETO V PARKU

Do 26. augusta 2017, Kasárne Kulturpark

Areál Kasární/Kulturparku bude aj tento rok počas celého leta žiť hudbou, divadlom, filmom, tancom a prinesie pestrú paletu kultúrnych žánrov. Festival Leto v parku poskytne zábavu, oddych a relax všetkým vekovým kategóriám a ponúkne Košičanom i návštevníkom metropoly východu príjemné a kultúrne spestrenie letných dní.

BEACH PLAZA TERASA

7.júla do 30. júla 2017, pred OC GALÉRIA SHOPPING

Ambiciózny projekt pod názvom „Beach Plaza Terasa“ nie je na najväčšom košickom sídlisku žiadnou novinkou. Úspešne ho odštartovali pred rokom a tešil sa vysokej návštevnosti divákov aj bežnej verejnosti ako skvelý spôsob trávenia voľného času.

Z VÝCHODU NA ZÁPAD / ZO ZÁPADU NA VÝCHOD

4. júla – 27. augusta 2017 o 10:00 – 18:00, Východoslovenská galéria

Výstava je venovaná piatim scénickým výtvarníkom – Vladimírovi Čápovi, Jánovi Hanákovi, Jozefovi Haščákovi, Ivanovi Hudákovi a Štefanovi Hudákovi, ktorých život alebo dielo bolo spojené s východoslovenskou metropolou.

Foto: ilustračné

Zdroj: kamdomesta.sk/ko­sice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM