Ľubomír Hudačko Rôzne

Košičankám sa na Miss Prešov darilo: Naše dievčatá prvou aj druhou vicemiss!

Prešovský amfiteáter ožil krásou. Korunovala sa tam totiž Miss Prešov 2013. Nestratili sa ani Košičanky, stali sa prvou a druhou vicemiss! Z desiatky súťažiacich najviac zaujala porotu Prešovčanka Lýdia Tkáčová (22), ktorá študuje žurnalistiku.

Ilustračný obrázok k článku Košičankám sa na Miss Prešov darilo: Naše dievčatá prvou aj druhou vicemiss!
Zdroj: Dnes24.sk

Aj keď podujatie nesie názov Miss Prešov, neodradilo to mnohé dievčatá z iných miest východného Slovenska. Prešovčankám konkurovali najmä Košičanky, ktoré si odniesli titul prvej a druhej vicemiss. Strieborný titul si odniesla šestnásťročná Kristína Bogová a bronzovú šerpu dostala Simona Liptáková. Miss Sympatia sa stala najmladšia účastníčka, len pätnásťročná Prešovčanka Ine Minarčíková.

Špeciálnu cenu dostala Milena Velebírová z Hanušoviec nad Topľou, ktorá sa stala tvárou istého butiku v Košiciach. Už teraz je jasné, že Miss Prešov priláka budúci rok opäť dievčatá, ktoré budú chcieť konkurovať kráskam z metropoly Šariša.

O dievčatá sa staral tridsaťčlenný tím, ktorý viedol Zachariáš Hubáček. Podujatie moderoval so šarmom a vtipom Milan „Junior“ Zimnýkoval.

O desať finalistiek sa staral tridsaťčlenný tím. Počas finále sa predstavili v štyroch disciplínach. Okrem plaviek zaujala námornícka kolekcia od módnej dizajnérky Sunny Juddy. Predsedom dvanásťčlennej poroty bol Miguel Angel Quezada z tanečnej školy La Casa Del Ritmo Košice. Významným členom poroty bol prešovský maliar Dušan Očkovič.

redakciu informoval Edo Kopček, PR manažér Amfiteátra

Foto: Marek Eštočin

Prvá a druhá vicemiss Miss Prešov 2013
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM