Lenka Fedorová Rôzne

Košice budú hostiť slávnych spevákov: Menom Bryan Adams zoznam nekončí!

O skvelé hudobné koncerty nebude v Košiciach núdza ani na jeseň. Metropola východu privíta Bryana Adamsa či legendy slovenskej hudobnej scény.

Ilustračný obrázok k článku Košice budú hostiť slávnych spevákov: Menom Bryan Adams zoznam nekončí!
Zdroj: TASR

Bryan Adams

Fanúšikovia obľúbeného kanadského speváka Bryana Adamsa sa majú na čo tešiť. Po desiatich rokoch, pri príležitosti 10. výročia Steel Arény odohrá spevák jediný koncert na Slovensku, a to priamo v Košiciach! Práve Bryan Adams bol jedným z prvých, ktorí v Steel Aréne odohrali prvé koncerty. Koncert sa bude konať v rámci jeho prebiehajúceho turné Get Up, ktoré sa koná pri príležitosti vydania 13. štúdiového albumu. Nebudú chýbať hity ako I do it for you, Heaven či Please forgive me. Koncert sa uskutoční 8. októbra 2016 o 20:00.

Tomáš Klus

Tomáš Klus je spevák, herec, pesničkár, držiteľ cien Spevák roka na hudobných scénach Óčka za rok 2009 a držiteľ Anděla v kategórii Spevák roku 2009, v rokoch 2011 a 2012 získal strieborného a zlatého Českého slavíka. Tomáš Klus sa po ročnej prestávke vracia na pódia s jeho Cílovou skupinou. Zaujímavosťou je, že fanúšikovia si môžu na stránke recyklus.cz pozrieť výber skladieb a ovplyvniť tak koncert v rámci Recyklus tour vo svojom meste. V košickej Angels Aréne vystúpi 20. novembra 2016 o 19:00 hodine.

Elán

30. október 2016 o 18:00 hodine bude košická Steel Arena patriť slovenskej legende. Najpopulárnejšia slovenská kapela vystúpi na svojom turné Živých nás nedostanú v Košiciach a v Bratislave. Kapela si pripomenie 30. výročie vydania albumu Hodina slovenčiny a taktiež chce fanúšikom predstaviť naj skladby z nahrávky Živých nás nedostanú. Dvojhodinový program doplnia najväčšie hity kapely.

Miro Žbirka

Na turné vyráža aj Miro Žbirka, ktorý prinesie na Slovensko atmosféru Abbey Road s hitmi z nového albumu a nezabudnuteľných The Beatles. Na koncertnom turné odohrá najznámejšie hity z nového albumu MIRO a taktiež aj najväčšie hity skupiny The Beatles. Veľkolepé turné Mira Žbirku v Košiciach Road to Abbey Road bude neopakovateľným zážitkom, kde nebudú chýbať hostia ako Marika Gombitová, Pete Brown, Blair Cunningham a iný. Výnimočný koncert sa uskutoční 22. septembra 2016 o 19:00 hodine v Steel Aréne.

Tublatanka

Viac ako 30 rokov je na hudobnej scéne známa slovenská skupina Tublatanka. Pri oslave 33. výročia vzniku tak vyráža na slovenské a české turné. Koncert bude prierezom ich 33 ročnej tvorby. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na piesne zo všetkých CD albumov. Hudobný koncert bude sprevádzať kvalitná svetelná a zvuková aparatúra, ktorá podčiarkne energickú atmosféru.

Okrem toho zavíta so svojím vystúpením do Košíc 27. septembra 2016 o 19:00 v Historickej radnici Aneta Langerová, 6. októbra 2016 o 19:00 zahrajú v Kasárňach Kulturparku Silvayovci a 17. novembra 2016 o 20:00 v Angels Aréne česká kapela Kryštof. V jeseni si tak bude naozaj z čoho vyberať.

Foto: Ilustračné

Bohatá hudobná jeseň v Košiciach
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM