Alexandra Kolínská Kultúra

Košice v očakávaní víkendových búrok: V meste radšej vopred preložili koncert opernej divy!

Festival Leto v parku postihla menšia zmena. Po predpovediach zlého počasia na víkend, sa koncert Adriany Kučerovej prekladá do Domu umenia.

Ilustračný obrázok k článku Košice v očakávaní víkendových búrok: V meste radšej vopred preložili koncert opernej divy!
Zdroj: TASR

V sobotu 16. augusta sa mal od 19:00 hod. v Kasárňach/Kul­turparku, v rámci Leta v parku, konať open air koncert Adriany Kučerovej s košickou Štátnou filharmóniou. Po overení meteorologických predpovedí z viacerých zdrojov, potvrdzujúcich 70 až 80 percentnú pravdepodobnosť búrok, organizátori z K13 sa rozhodli zmeniť miesto koncertu.

Koncert sa uskutoční v rovnakom čase a termíne v domovskom stánku košických filharmonikov v Dome umenia. Koncertná sála je od pôvodného miesta koncertu vzdialená necelých 10 minút pešej chôdze. „Všetci sme sa tešili, že košickému publiku ponúkneme nie obvyklý open air koncert našej opernej divy, ale žiaľ, opäť sa potvrdilo, že voči počasiu sme bezmocní. Veríme, že diváci si nenechajú pokaziť radosť zo svetoznámych árií a fenomenálna Adriana Kučerová ich rovnako poteší aj z klasického koncertného pódia," uviedol hlavný koordinátor festivalu Leto v parku Daniel Franko.

Lístky pred koncertom si bude možné zakúpiť hodinu pred koncertom v Dome umenia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM