Lenka Fedorová Správy

Košice v súťaži o Naj mesto Slovenska ako na hojdačke: Posledná šanca zahlasovať!

Zostáva len pár dní! Metropola východu bojuje v prestížnej súťaži. Ako sa jej darí v silnej konkurencii?

Ilustračný obrázok k článku Košice v súťaži o Naj mesto Slovenska ako na hojdačke: Posledná šanca zahlasovať!
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska 2017, počas ktorej mohli Slováci hlasovať a podporiť tak svoje mesto či obec sa pomaly blíži ku koncu. Len pár dní pred koncom súťaže sa poradie v TOP 20 poriadne zamiešalo.

Košice sa na začiatku súťaže nachádzali na 15. priečke, počas leta sa však prepadli na 22. miesto. Počas uplynulých dní v rebríčku opäť poskočili a aktuálne sa držia na 16. mieste!

V TOP 20 môžeme nájsť aj ďalšie mestá východného Slovenska. Rebríčku v súčasnosti kraľuje Bardejov, 2. miesto si drží Spišská Nová Ves a na 5. mieste sa aktuálne nachádza Levoča. V prvej dvadsiatke nájdeme aj Sabinov, Humenné, Rožňavu, Vranov nad Topľou či Prešov. Zastúpenie miest z východného Slovenska je tak naozaj pestré.

Podporiť naše mesto môžete aj vy zahlasovaním na www.slovakregion.sk. Hlasovať však môžu len registrovaní užívatelia, ktorí kompletne vyplnia registračné údaje.

Víťazom sa stane mesto, ktoré počas trvania súťaže získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky súťaže budú známe 6. novembra tohto roku. Sledujte nás preto aj na našom facebookovom profile.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM