Lukáš Zavacký Rôzne

Košická kaderníčka Biba išla s pravdou von: Muži sú vraj na svoj zovňajšok viac citliví ako ženy!

V spoločnosti často panuje predstava, že ženy sa o seba starajú viac ako muži. A, samozrejme, aj o vlasy. V dnešnej modernej dobe to už však podľa názoru odborníčky nemožno jednoznačne povedať. Kde by sa mali páni chodiť strihať?

Ilustračný obrázok k článku Košická kaderníčka Biba išla s pravdou von: Muži sú vraj na svoj zovňajšok viac citliví ako ženy!
Zdroj: TASR

Košická kaderníčka, Bibiána Blahová z kaderníctva Color Hair, uviedla, že muži sú v súčasnosti väčší pedanti na svoje vlasy.

„Chlapi sú veľmi hákliví na svoj zovňajšok. Väčšinou sa doma nestrihajú. Možno to za nich robia manželky, ale sami sa radšej, podľa mojich poznatkov, do toho nepúšťajú,“ vyjadrila svoje skúsenosti.

Táto milá pani zároveň priznala, že muži, ktorým začínajú sivieť vlasy, využívajú často tónovanie, aby nevyzerali staro. Či už vo forme farebných gélov či pigmentov, po ktorých nevidieť odrastené vlasy. Uprednostňovať by podľa nej mali holičstvá, ktoré sa zameriavajú konkrétne na pánske strihy. Tam im totiž vedia viac prispôsobiť účes podľa vlastných predstáv.

Dôležité je však vybrať si ten správny. Aký je ten najlepší? Na to nepozná presnú odpoveď ani Bibiána Blahová. „Všetko záleží od konkrétneho človeka a jeho typu tváre. Jednému pristane to, ďalšiemu niečo iné,“ zakončila.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM