Lenka Fedorová Správy

Košická kapela prerobila známy hit Desmodu: Spískali to aj s Kulym! VIDEO

Košická kapely SilBand prichádza s novinkou. Známy hit skupiny Desmod prerobili po svojom. A Kuly im k tomu dopomohol.

Ilustračný obrázok k článku Košická kapela prerobila známy hit Desmodu: Spískali to aj s Kulym! VIDEO
6
Galéria
Zdroj: SilBand

V roku 2018 prichádza Silband s novou spoluprácou. Tentokrát je to spoločná skladba s Máriom „Kulym“ Kollárom, spevákom a frontmanom hudobnej skupiny Desmod.

“Klip je výsledkom viac ako ročnej práce. Mário je pracovne veľmi vyťažený, a preto bolo veľmi náročne dotiahnúť spoluprácu do konca. Je to neuveriteľné, no predsa sa to podarilo,” prezradila o náročnom vznikaní klipu manažérka kapely Katarína Silvayová.

Zdroj: YouTube.com

Skladba Kamenné ruže je menej známou skladbou z repertoáru Desmodu, no tento cover s virtuóznymi prvkami na výlučne akustických nástrojoch dáva skladbe nové dimenzie.

Ako ďalej katarína Silvayová uviedla, atmosféra pri nahrávaní bola priateľská. Kuly sa s kapelou stretol prvýkrát súkromne. Zoznámil sa aj s nástrojmi Silband-u, ktoré sa maximálne líšia od tých, na ktoré je zvyknutý vo svojej kapele.

,,Druhé miesto nahrávania bolo veľmi zaujímavé. Jednalo sa o polo-rozbitú budovu, ktorej priestory pripomínali hororový film. Atmosféru umocňovalo i nahrávanie v neskorých, až polnočných hodinách. Pri natáčaní nás prekvapili aj policajti. Našťastie sme všetko potrebné už mali natočené, a teda ich príchod náš klip neohrozil," prezrádza na záver manažérka kapely.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Košická kapela SilBand sa spojila s Kulym: FOTO z nahrávania
6
Galéria
Zdroj: SilBand

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM