Lenka Fedorová Správy

Košická kráska, ktorá zabojuje vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila príťažlivá Zuzana (22)!

Iba pred pár dňami sme sa dozvedeli zloženie finálovej dvanástky súťaže Miss Slovensko. A Košice v nej majú svoje želiezko v ohni. Je ním Zuzana Liščinská.

Ilustračný obrázok k článku Košická kráska, ktorá zabojuje vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila príťažlivá Zuzana (22)!
5
Galéria
Zdroj: Zuzana Liščinská

22-ročná Zuzana Liščinská sa narodila v Košiciach, kde žije doteraz. V súčasnosti je študentkou biológie na Prírodovedeckej fakulte UPJŠ. No a ako jediná Košičanka sa dostala do finále prestížnej súťaže Miss Slovensko 2018. Prinášame vám s ňou rozhovor.

Byť vo finále súťaže Miss Slovensko je veľká vec. Aký je to pocit?

Byť finalistkou Miss Slovensko je krásny pocit, ozaj taký splnený sen. Minulý rok som mala možnosť zažiť dianie súťaže z pozície náhradníčky, takže mám občas „dejà vu“ pocit. No predsa je to tento rok iné, kedže mám možnosť priamo súťažiť o korunku a následne reprezentovať rodnú krajinu vo svete. Veľmi sa z toho teším a som zvedavá, čo mi tento rok prinesie.

Čo všetko treba vedieť, na čo všetko musíte byť v súťaži pripravená?

Myslím si, že najdôležitejšími aspektmi, ktoré oceňuje porota a možno i ľudia, sú prirodzenosť a akési osobnostné čaro, príjemné vystupovanie, komunikatívnosť, znalosť cudzích jazykov a zdravé sebavedomie. Povedala by som, že „iba“ krásna tvár už dávno nestačí.

Je len plusom, ak dievča disponuje nejakým talentom alebo sa aktívne venuje nejakému hobby, ktoré by mohlo počas prípadnej talentovej disciplíny predviesť. Je takisto dôležité vedieť si zladiť pracovné, respektíve školské povinnosti kvôli nabitejšiemu harmonogramu nasledujúcich pár mesiacov.

Vládne medzi dievčatami-finalistkami nevraživosť či tvrdá konkurencia?

Doposiaľ som, našťastie, nič podobné nezažila i keď som sa toho možno predtým obávala a nevedela, čo od dievčat očakávať. Ani minulý rok, ani tento nemám z kolektívu nepríjemný pocit, práve naopak. Ja osobne sa vždy snažím s ľuďmi vychádzať dobre, no myslím, že sme si naozaj sadli. Sme jeden tím a verím, že to takto pôjde i naďalej, bude sa to ešte prehlbovať. Takto sa nám bude o to príjemnejšie spolupracovať :)

Čo bolo pre vás doposiaľ na súťaži najlepšie a čo vás naopak prekvapilo?

Najviac ma potešil a zároveň milo prekvapil práve fakt, že som spoznala dievčatá, ktoré sú príjemné, na nič sa nehrajú a na ktoré sa budem vždy tešiť.

Starostlivosť počas súťaže či už zo strany vizážistiek alebo kaderníkov je takisto komfort, ktorý si bežne príliš nedoprajeme, no ľahko sa naň zvyká :)

Čomu najradšej venujete svoj voľný čas?

Vo voľnom čase veľmi rada pečiem, skúšam alebo vymýšľam nové recepty, kreslím alebo si vytváram dekorácie. Keďže pracujem s kvetmi, veľmi ma baví ich aranžovanie. Skrátka mám rada kreatívne činnosti. Okrem toho rada čítam články ohľadom alternatívnej medicíny a zdravia alebo novely v anglickom jazyku. Rada trávim čas s rodinou a priateľmi, na mieste príliš nezáleží. Čím som staršia, tým viac si cením pobyt v prírode a Slovensko naozaj má, čo ponúknuť.

Aký je váš vzťah ku Košiciam? Kde chodievate najradšej?

Moje rodné mesto mám veľmi rada, trávim tu najviac času a takisto tu študujem. Najčastejšie som v centre mesta, ktoré je podľa mňa najkrajšie. Okrem mojej univerzity sa v ňom nachádza viacero príjemných podnikov, ktoré rada s priateľmi navštevujem. Veľmi oceňujem, že mesto obklopuje les z každej strany, takže núdza o krásnu prírodu tu nehrozí, nech sa už vyberiete kamkoľvek.

Ktoré miesta v Košiciach by ste odporučili navštíviť svojim spolufinalistkám?

Dievčatá by som určite vzala do našej botanickej záhrady, kde sama trávim mnoho času v rámci štúdia alebo pozrieť sa na Herľanský gejzír neďaleko Košíc. Večerné mesto je nádherné a dovolím si povedať, že Hlavná ulica so svojou neprehliadnuteľnou dominantou – Dómom svätej Alžbety – je jedna z najkrajších na Slovensku. K tomu by som pridala kvalitné predstavenie v Štátnom divadle Košice, ktoré diváka zaujme i naozaj nádherne zdobeným stropom hlavnej sály a interiérom.

Nezabudnite si pozrieť Zuzanu Liščinskú aj na fotografiách v našej priloženej galérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM