Rôzne

Košická rozlúčka so starým rokom a titulom EHMK: Na čo sa môžeme tešiť v meste počas Silvestra?

Hudobno-tanečné vystúpenia a po nich pyromuzikálny ohňostroj budú už tradične hlavným ťahákom tohtoročných silvestrovských osláv v metropole slovenského východu. Počas nich sa Košice rozlúčia so starým rokom, ako aj s titulom Európskeho hlavného mesta kultúry (EHMK) 2013.

Ilustračný obrázok k článku Košická rozlúčka so starým rokom a titulom EHMK: Na čo sa môžeme tešiť v meste počas Silvestra?
Zdroj: TASR

Silvestrovský program odštartuje pri košickej Immaculate v utorok (31. 12.) o 20:00 hodine. Na pódiu sa v priebehu slávnostného večera vystrieda viacero známych interpretov – speváčka Michaella, skupiny Drišľak a Polemic, ale aj tanečníci z D. S. Studia.

„Návštevníkov Hlavnej ulice roztancuje DJ Pepo a možno príde aj kúzelník. Prvé sekundy roka 2014 rozžiari oblohu nad mestom pyromuzikálny ohňostroj a Nový rok s Košičanmi už tradične privíta primátor mesta Richard Raši,“ informovala Zuzana Kottlerová z košickej radnice.

Mesto sa chystá zorganizovať po vlaňajšom úspechu opätovne aj Detský Silvester. Najmladších Košičanov privítajú v utorok dopoludnia v priestoroch Historickej radnice rozprávkové postavičky, umelci, bábkoherci a detskí zabávači. Spomínaný program pre deti odštartuje o 10.00 h.

„Vstupenky v limitovanom množstve budú opätovne zadarmo. Záujemcovia si ich môžu vyzdvihnúť v informačnom centre v priestoroch Historickej radnice od pondelka 23. decembra,“ doplnila Kottlerová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM