Alexandra Kolínská Správy

Košické Benátky 2015 OBRAZOM: Na Aničke sa predstavili netradičné plavidlá!

V Košiciach sa konala netradičná súťažná prehliadka vlastnoručne vyrobených plavidiel pod názvom Košické Benátky na jazierku na Aničke. Pozrite, aké netradičné lodičky sa predstavili Košičanom.

Ilustračný obrázok k článku Košické Benátky 2015 OBRAZOM: Na Aničke sa predstavili netradičné plavidlá!
Zdroj: TASR

Košické Benátky sú každoročným podujatím v rámci Dní mesta Košice. Je to netradičná súťažná prehliadka vlastnoručne vyrobených plavidiel plná zábavy, humoru, pútavého programu a nafukovacích atrakcií s animáciami pre deti. „Cieľ akcie je jednoduchý. S akýmkoľvek plavidlom schopným udržať sa na vode zabaviť seba, divákov a zviditeľniť tak svoj podnik, spoločnosť či školu. Aj tento rok platí podmienka osvetlenia jednotlivých plavidiel,“ uviedla hovorkyňa Dopravného podniku Michaela Karaffová.

Magistrát mesta Košice v súčinnosti s jednotlivými mestskými časťami aj v tomto roku pripravilo zábavno-súťažnú show v rámci Dní mesta Košice 2015 s názvom Košické Benátky. Košické Benátky sa konali v sobotu, 2.5.2015 v skorých večerných hodinách so začiatkom cca o 19:30 hodine.

„Podmienkou bolo zhotoviť akékoľvek osvetlené plavidlo schopné udržať sa na vode. Podujatie bolo situované na prírodnom jazierku Ryba,“ informovala mestská časť Sever na svojom webe.

Ani zamestnanci Dopravného podniku mesta Košice tento rok nechýbali na zábavno-súťažnej šou Košické Benátky, kde zabojovali o popredné miesta s netradičným plavidlom.

FOTO: Košické Benátky 2015 počas osláv Dní mesta Košice
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM