Rôzne Správy

Košické letisko: Počas zimy dve nové linky

Oproti predchádzajúcej zimnej sezóne pribudli na Letisku Košice dve nové letecké linky. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Košické letisko: Počas zimy dve nové linky
Zdroj: TASR

„Pribudli nám linky sieťových dopravcov LOT Polish Airlines z Varšavy a Turkish Airlines z Istanbulu, vďaka ktorým sa dá lietať do Košíc z celého sveta. Podstatné pre príchod turistov nie sú novinky leteckých spoločností, ale to, či je ponuka destinácie pre nich atraktívna,“ tvrdí Toth.

Ako povedal, Košice a celé východné Slovensko majú turistom čo ponúknuť. Zimné obdobie nemusí byť podľa marketingového manažéra letiska len o lyžovačke, ale aj o plážach a oceáne.

„Exotické destinácie ako Maurícius, Maledivy, Srí Lanka či Thajsko sú teraz dostupné s odletom z Košíc. Cestujúci z našej spádovej oblasti už nemusia cestovať do Viedne či Budapešti, ale môžu si dopriať odlet do exotiky z košického letiska,“ dodal Toth.

Zimný letový poriadok košického letiska platí od 30. októbra. Z metropoly východu sa na pravidelných linkách lieta do deviatich destinácií. V zimnom letovom poriadku letisko ponúka pravidelné priame lety do destinácií Viedeň, Bratislava, Praha, Kyjev, Londýn Luton, Doncaster Sheffield, Bristol, Varšava a Istanbul.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM