Lukáš Zavacký Rôzne

Košické svadobné salóny pod náporom budúcich neviest: Čo najviac letí?

Sezóna svadieb začína! A nielen v Košiciach. Zavítali sme preto do troch salónov v našom meste a opýtali sa odborníčok na to, čo je momentálne trendy.

Ilustračný obrázok k článku Košické svadobné salóny pod náporom budúcich neviest: Čo najviac letí?
Zdroj: TASR

Vo svoj veľký deň chcú všetky ženy, samozrejme, vyzerať čo najlepšie. Podstatný je účes a doplnky, ale práve šaty sú tie, ktoré vytvárajú celkový dojem. Je však dôležité myslieť na to, čo sa momentálne nosí a sčasti sa prispôsobiť tomu.

„Niektoré nevesty nevedia vôbec, čo vlastne chcú. Zistia to až skúšaním. Takou klasikou je princeznovská sukňa. Začínajú byť však odvážnejšie. Novým trendom je púdrovo-ružová farba. Uberá sa to tým smerom, že si vyberajú jednoduchšie a hladké šaty z mikáda a saténu, nie veľmi zdobené, s menším množstvom kameňov,“ uviedla Renáta Horváthová zo Svadobného štúdia Maggie.

Podobný názor zastáva i Janette Porubanová zo Svadobného salóna Janette. „Musí to hlavne vydávajúce sa vystihovať. Najviac však asi letí ružová farba. Čo sa týka štýlu, pravdepodobne čipka, krajky, veľké sukničky. Ale obľúbená je aj jednoduchosť, elegancia. Hladké materiály – satén, mikádo.“

A čo na aktuálne trendy a výber šiat u neviest hovorí Anna Pavlíková zo Svadobného salóna Bonnet? „Skôr si ženy pýtajú rady, no väčšina z nich si vyberá jednoduchšie strihy a modely, aj keď veľa zákazníčok chce byť ako princezné. Ak mám povedať, čo je momentálne in, vrátila sa čipka, tiež satény, veľké a tuhé sukne s vreckami. Toto všetko je späť.“

Netreba sa preto obávať experimentovať a skúsiť i vintage štýl, keďže staré prvky prichádzajú opäť do módy. V Košiciach je množstvo obchodov zameraných práve na výber svadobných šiat. Každá budúca manželka si tak môže nájsť niečo pre seba. Onedlho vám prinesieme článok, v ktorom vám prezradíme info o doplnkoch. Preto nás čítajte a lajknite našu facebookovú stránku.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM