Lenka Fedorová Šport

Košickí cyklisti niečo pre vás: Majstrovstvá Slovenska prinesú adrenalín i zábavu

Cyklistika je v metropole východu čoraz viac obľúbená. Furča sa tak stane počas najbližšieho víkendu dejiskom majstrovstiev sveta.

Ilustračný obrázok k článku Košickí cyklisti niečo pre vás: Majstrovstvá Slovenska prinesú adrenalín i zábavu
Zdroj: BMX Team Liptov

Myšlienku žiť zdravo a podporiť pohyb dokazuje v Košiciach množstvo športových udalostí. Pravidelne vás informujeme o zaujímavých podujatiach, ktoré by ste v Košiciach nemali zmeškať a jednými z nich sú aj blížiace sa Majstrovstvá slovenska BMX/MTB.

Organizátorom pretekov je BMX klub Košický šarkaň. Majstrovstvá Slovenska sa uskutočnia 1. a 2. júla tohto roku na bikrosovej trati na Lidickom námestí na Furči.

V sobotu je na programe 5. kolo SP BMX, MTB a 3. kolo bikrosových nádejí pre všetky deti od 3. rokov a prezentáciou od 11:00–12:00. V nedeľu bude na rade 6. kolo SP BMX, MTB s prezentáciou od 8:00– 9:00.

BMX klub Košický Šarkaň je občianske združenie zaregistrované v Slovenskom zväze cyklistiky (SZC), ktoré organizuje a zastrešuje činnosť cyklistov registrovaných v SZC, v rámci všetkých jeho odvetví. Organizuje bikrosové preteky riadené SZC a pre svojich členov aj účasť na bikrosových pretekoch organizovaných BMX odvetvím pri SZC.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM