Správy

Košickí mestskí hľadajú posily: Takéto sú požiadavky

Je práca policajta vaším snom? Potom by ste mali zbystriť pozornosť. Košická mestská polícia rozširuje svoje rady. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Košickí mestskí hľadajú posily: Takéto sú požiadavky
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Košickí mestskí policajti vyhlásili výberové konanie na doplnenie stavu pracovných miest na pozíciu mestský policajt – priamy výkon služby. Čo však musí spĺňať každý uchádzač predtým, ako sa rozhodne uchádzať sa o flek medzi mestskými?

Podľa polície sú neodpustiteľnými predpokladmi bezúhonnosť, vek 21 rokov a viac, úplné stredné alebo stredné odborné vzdelanie ukončené maturitnou skúškou, fyzická zdatnosť a psychická spôsobilosť.

Uchádzači však musia splniť aj ďalšie kritéria a požiadavky, medzi ne patrí vodičské oprávnenie sk. B, zbrojný preukaz je vítaný. Záujemcovia musia spolu so žiadosťou o prijatie do pracovného pomeru predložiť aj vyplnený osobný dotazník, štrukturovaný životopis, dokladom o vzdelaní a čestné prehlásenie o bezúhonnosti.

,,Uchádzači sa dostavia dňa 13.7.2017 o 8:30 hod. do vestibulu budovy Magistrátu mesta Košice, ulica Tr. SNP 48/A v Košiciach," informuje na svojom webe košický magistrát.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM