Alexandra Kolínská Krimi Krimi

Košickí policajti vyšetrujú obzvlášť závažný pokus o vraždu: Do nemocnice priviezli dobodaného Belgičana (34)!

Muži zákona v Košiciach začalial trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Podľa slov polície, do jednej z nemocníc priviezli záchranári dobodaného muža (34) z Belgicka.

Ilustračný obrázok k článku Košickí policajti vyšetrujú obzvlášť závažný pokus o vraždu: Do nemocnice priviezli dobodaného Belgičana (34)!
Zdroj: TASR

Ako uvádza polícia, v nedeľu (13.9.2015) krátko pred 01:00 hodinou oznámil na linku 158 službukonajúci lekár jednej z michalovských nemocníc, že na traumatologické oddelenie bol krátko pred polnocou (12.9.2015) privezený zakrvavený muž /cudzinec/ s bodno-reznými zraneniami hrudníka.

„Polícia zistila, že ide o 34-ročného štátneho príslušníka Belgického kráľovstva, ktorý na územie SR vstúpil dňa 12.9.2015 po 22:00 hodine cez hraničný prechod Vyšné Nemecké-Užhorod, na osobnom motorovom vozidle značky Volkswagen Passat Combi s Belgickými EČV v spoločnosti ďalších dvoch cudzincov,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Hospitalizovaný muž utrpel podľa predbežnej lekárskej správy ťažké zranenia. Prípadom sa už zaoberá vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach, ktorý prípad prevzal a začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu, za čo hrozí pobyt za mrežami na 15 až 20 rokov,“ dodal.

Vzhľadom k tomu, že v danej veci polícia vykonáva procesné úkony, bližšie informácie k prípadu nateraz poskytovať nebude.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM