Lenka Fedorová Kultúra

Košickí rockeri šanca pre vás: Pozrite, čo sa chystá!

Talentovaní rockeri zbystrite pozornosť. Využite jedinečnú možnosť prezentovať sa a urobiť tak veľký krok vo svojej hudobnej kariére. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Košickí rockeri šanca pre vás: Pozrite, čo sa chystá!
Zdroj: TASR

Milovníci tvrdej hudby si po roku prídu znovu na svoje. Mesto Košice vyhlásilo 19. ročník súťažnej prehliadky rockových hudobných skupín. Záujemcovia by si mali poznačiť dátum 23. apríl. Práve vtedy sa v Colloseu o 16:00 uskutoční výber kapiel.

Prihláška musí obsahovať názov skupiny, sídlo pôsobenia skupiny, zloženie hudobných nástrojov na ktoré skupina hrá, emailový a telefonický kontakt na vedúceho skupiny, alebo jej manažéra. Pre zaradenie do súťaže je potrebné ju zaslať do 10. apríla tohto roku.

Skupiny budú mať na svoje vystúpenie, prípravu a nazvučenie časový limit 40 minút. Porota následne vyberie dve postupujúce skupiny, postup tretej skupiny bude v rukách divákov.

Tri postupujúce skupiny sa potom predstavia 4.mája 2017 o 17.00 hod. na spoločnom finálovom koncerte na pódiu pri Dolnej bráne v Košiciach v rámci osláv Dňa mesta Košice 2017. Po tomto koncerte porota určí víťaza ROKOKO 2017.

Víťaz získa možnosť účinkovania na kultúrnych podujatiach Mesta Košice a akciách organizovaných O.Z.Victorias.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM