Lukáš Zavacký Rôzne

Košickí študenti majú v plánoch na leto jasno: Festivaly, ale aj drina na brigádach

Študenti, vrátane tých košických, dali školskému roku zbohom. Vytúžené prázdniny začínajú a my sme zisťovali, aké majú plány.

Ilustračný obrázok k článku Košickí študenti majú v plánoch na leto jasno: Festivaly, ale aj drina na brigádach
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Príhovory učiteliek, riaditeľov, zástupcov riaditeľov, odovzdávanie vysvedčení a ocenení za rôzne úspechy. To všetko bolo programom košických stredných škôl a gymnázií len nedávno. Všetko je to však minulosťou. Začína najobľúbenejšie obdobie mladých ľudí.

Čítajte tiež: Koniec roka na košickej priemyslovke: Prvé FOTO priamo z miesta

„Chcem oddychovať od školy a pripraviť sa psychicky na štvrtý ročník. Určite plánujem festivaly na Zemplínskej Šírave a na západe Slovenska,“ uviedla Daniela. Podobné zámery má aj Dominik: „Budem brigádovať. Investujem potom do auta, oblečenia, ale určite zavítam aj na nejaké párty.“

Cez leto sa však niektorí pôjdu schladiť od tepla netradične. „Voda, samozrejme, nemôže chýbať, ale posledný júlový týždeň mi začína hokejová sezóna. Vtedy teda začnem viac trénovať. Ak to vyjde, zúčastním sa aj Hip Hop Žije alebo Hip Hop Žije Východ. Taktiež uvažujem nad akciou na Zemplínskej Šírave či Domaši,“ povedal Jakub.

Tak či tak, študenti môžu voľné dni odštartovať aj na najzaujímavejších akciách v našom meste. Tie vám prinášame v našom aktuálnom prehľade na piatok a víkend. Alebo navštíviť Amfiteáter Košice, v ktorom sa aktuálne premieta množstvo filmov. Je si z čoho vyberať.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM