Alexandra Kolínská Krimi

Košickí tínedžeri sa predviedli na zastávke MHD: Muž (55) čelil momentom, na ktoré dlho nezabudne!

Muž (55) čelil na zastávke mestskej hromadnej dopravy momentom, na aké bude pravdepodobne ešte dlho pamätať. Pozrite si, čo podľa polície stvárali košickí tínedžeri!

Ilustračný obrázok k článku Košickí tínedžeri sa predviedli na zastávke MHD: Muž (55) čelil momentom, na ktoré dlho nezabudne!
Zdroj: TASR

Košickí policajti vypátrali a obvinili dvoch tínedžerov (15) z Košíc zo zločinu lúpeže. „Obvinený René a Simona v auguste tohto roku v noci okolo 01:30 hodiny na zastávke MHD na Námestí Osloboditeľov v Košiciach, spoločne s maloletou Košičankou (14) využili podnapitosť 55-ročného muža z Košíc,“ uvedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Poškodenému obe dievčatá chytili ruky, tak aby sa nemohol brániť. Obvinený chlapec sa pokúsil poškodenému stiahnuť z prsta prsteň, čo sa mu však nepodarilo, tak následne mu z krku strhol a ukradol retiazku s príveskom. Takto mu spôsobili škodu za viac ako 630 eur,“ dodal Szabó.

Obvinení sú stíhaní na slobode a v prípade dokázania viny im ako mladistvým hrozí polovica z trestnej sadzby trestu odňatia slobody na tri až osem rokov. Maloletá spolupáchateľka vzhľadom na svoj vek ešte nie je trestne zodpovedná. V čase spáchania tohto skutku ešte nedovŕšila 14 rok svojho veku, mala iba 13 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM