Lenka Fedorová Rôzne Správy

Košickú Hlavnú zaplnia motorkári: Mikulášska jazda už čoskoro!

Motorkári v decembri? U tých košických nič neobvyklé. Najmä, ak ide o parádnu akciu!

Ilustračný obrázok k článku Košickú Hlavnú zaplnia motorkári: Mikulášska jazda už čoskoro!
Zdroj: TASR

O skvelý zážitok sa na košickej Hlavnej ulici postarajú nadšenci jednej stopy, ktorí sa už onedlho, tak ako minulý rok, vyberú na Mikulášku jazdu. Organizátorom jazdy je Trinitas MC Slovakia a Riders Pub.

Mikulášska jazda začne 10. decembra o 13:00 hodine stretnutím pred Riders Pubom. Pre deti účastníkov výjazdu bude od 11:00 do 15:00 hodiny k dispozícii najväčšie detské interiérové ihrisko na Jazere, kde im budú rozdávané aj mikulášske balíčky.

O 13:30 sa motorkári vyberú na košickú Hlavnú ulicu k vianočnému stromčeku.

Mikulášsky deň vyvrcholí nadupanou párty v Rider Pube. O tom, že košickí motorkári majú srdce na pravom mieste svedčí aj fakt, že už stáli za viacerými podobnými akciami. V máji tohto roku usporiadali spanilú jazdu, ktorej cieľom bolo podporiť projekt či rodiny, ktoré potrebovali potravinovú pomoc.

Ďalšou zaujímavou akciou bola spanilá jazda z Furče na Hlavnú ulicu k Immaculate. Akcia sa konala pre Ivanu Papiernikovú, ktorá trpí vážnou chorobou. Nakoľko sa dozvedeli, že dievčina miluje motorky, pripravili jej tak jedno veľké prekvapenie. O akciu bol mimoriadný záujem. Pripomenúť si ju môžete vo videu nižšie.

Titulné foto: Ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM