Kultúra Rôzne Správy

Košický jarmok na Severe: Májový víkend s bohatým programom!

Rozvoniavajúce dobroty, remeselníci, kultúrny program a atrakcie pre deti. Košická mestská časť ožije jarmočnou atmosférou.

Ilustračný obrázok k článku Košický jarmok na Severe: Májový víkend s bohatým programom!
1
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Posledný májový víkend (25. – 26.5.) bude v košickej časti Sever patriť dobrému jedlu, zábave a rodinnému programu. Spoločnosť TL agency v spolupráci s Mestskou časťou Košice – Sever a spoločnosťou K 13 organizuje Ι. ročník podujatia 1. Košický jarmok na Severe. Oba dni to bude od ôsmej rána do desiatej večer žiť v lokalite Festivalového námestia na parkoviskách pred amfiteátrom.

Návštevníci sa môžu tešiť na kvalitné pivo, tradičné langoše, chutné trdelníky a ďalšie dobroty. Pripravený je tiež bohatý kultúrny program. Predstaví sa Wendigo, AC DC revival, Slovenské detské pesničky (Detská spevácko-tanečná show) ÚsmievAnka, ľudová hudba Oceán a BIG APPLE live band.

Neodmysliteľnou súčasťou podujatia bude remeselná výroba s akcentom na hrnčiarsku, rezbársku, textilnú a inú produkciu. Deti, ale aj dospelí milovníci zábavy a športu, si budú môcť vychutnať rôzne atrakcie ako jazdu na poníkoch, aquazorbing, skákacie hrady či kolotoče.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM