Lukáš Zavacký Hokej Šport

Košický klub reaguje na zlú situáciu: Káder posilnil mladý hokejový reprezentant

Oceliarsky klub sa rozhodol do svojho kádra prilákať zaujímavé meno. Jeho súčasná situácia už nevyzerá až tak čierne.

Ilustračný obrázok k článku Košický klub reaguje na zlú situáciu: Káder posilnil mladý hokejový reprezentant
3
Galéria
Zdroj: TASR

Nedávno sme vás informovali o početných zdravotných komplikáciách v HC Košice. Zranení sú až piati hráči, pričom dvaja s určitosťou nenastúpia do najbližšieho zápasu proti MHC Mountfield Martin. Z druhej českej súťaže preto prišiel mladý 20-ročný obranca, ktorý však už má čo to za sebou.

Patrik Koch bol v aktuálnej sezóne v tíme SK Horácká Slavia Třebíč. V 22 stretnutiach zaznamenal tri góly. Jeden zápas odohral medzi extraligistami v HC Kometa Brno bez bodového zisku.

Začiatky kariéry hokejistu z Bratislavy sa spájajú práve s moravským mestom. Neskôr odišiel do rakúskeho Salzburgu. Pôsobil v zámorí či v slovenskej najvyššej lige medzi mladými reprezentantmi. Zúčastnil sa s nimi vlani dokonca svetového šampionátu do 20 rokov. Dres s dvojkrížom na hrudi si obliekol aj v nižších kategóriách.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám nikdy neunikne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM