Lukáš Zavacký Kultúra

Košický koncert s krásnou myšlienkou: Pocisková či Hammel úplne zadarmo

V metropole východu sa možno tešiť na výnimočný koncert. Jeho hlavnou témou bude pomoc druhým a vystúpia na ňom dokonca známe tváre.

Ilustračný obrázok k článku Košický koncert s krásnou myšlienkou: Pocisková či Hammel úplne zadarmo
Zdroj: TASR

Na posledných vianočných trhoch sa dalo prispieť na dobrú vec kúpou punču, ktorý v prvý deň dostali záujemcovia priamo z ruky Richarda Rašiho, hlavy mesta. Vyzbierané peniaze poputujú do dobrých rúk na blížiacom sa podujatí.

„Košická rozprávková pošta, ktorá opäť rozdá výťažok z primátorského punču,“ opisuje udalosť propagačný plagát s tým, že financie si prevezmú tí, ktorí ich najviac potrebujú. Sú to štyri organizácie – Klub Forresta Gumpa, Miesto pod Slnkom, Podané ruky a Haliganda. Ako sme vás nedávno informovali, prerozdelí sa pre nich suma 28 401 eur.

Na akcii nebudú chýbať osobnosti. Príde Nela Pocisková, Pavol Hammel, acapella G.O.D.S., sláčikový orchester, tanečný súbor a moderátor Richard Herrgott.

Uskutoční sa už 22. januára 2017 o 18:00 hod. v Historickej radnici. Vstupenky sa na ňu dajú získať úplne zadarmo v Návštevníckom centre Košice na Hlavnej 59. Jedna osoba si môže vybrať maximálne dva lístky. Ich počet je obmedzený.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM