Hokej

Košický lazaret pred play off: Mužstvu chýba až desiatka hráčov!

Tím HC Košice síce ťahá pred play off deväťzápasovú šnúru víťazstiev, no z mužstva je pred vyraďovacou časťou len torzo. Oceliarov momentálne trápi rozsiahla maródka a preto sa v utorkovom záverečnom zápase základnej časti extraligy na ľade Zvolena predstaví bez desiatich hráčov.

Ilustračný obrázok k článku Košický lazaret pred play off: Mužstvu chýba až desiatka hráčov!
Zdroj: TASR

Pred posledným zápasom základnej časti sa klub HC Košice trápi s problémami so zostavou. K už dávnejšie zraneným Dušanovi Pašekovi, Tomášovi Marcinkovi, Marekovi Svatošovi, Oliverovi Jokeľovi, Matúšovi Chovanovi a Michalovi Šedovi pribudli Marek Kolba, Juraj Cebák, Ondrej Gmitter a Gabriel Spilar.

„Takúto maródku nepamätám za desať rokov môjho pôsobenia v Košiciach. Je to mimoriadne nepríjemná situácia vzhľadom k blížiacim sa zápasom play off. Ostáva nám len dúfať, že náš tímový lekár doktor Kubašovský opäť raz odvedie zázračnú prácu a vráti do zostavy na sobotu čo i len jedného hráča,“ uviedol pre klubovú webstránku generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

Košičania sú pred posledným kolom základnej časti už jej istými víťazmi. Pred druhou Nitrou majú 12-bodový náskok a v prvom kole play off sa stretnú s ôsmym tímom po základnej časti. Tým bude buď Martin alebo Zvolen.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM