Alexandra Kolínská Krimi

Kradne sa už všetko a všade: Čo všetko dokázali traja Košičania potiahnúť vás dostane!

Mužom zákona sa podarilo objasniť ďalšie dva prípady krádeží v našom meste. Podľa slov polície sú obvinení traja Košičania. Je priam neuveriteľné, čo všetko dokázali so sebou odniesť, dlho sa však z lupu netešili.

Ilustračný obrázok k článku Kradne sa už všetko a všade: Čo všetko dokázali traja Košičania potiahnúť vás dostane!
Zdroj: TASR

Košickí policajti vypátrali a muži zákona v Starom meste vzniesli obvinenie za prečin krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva 31-ročnému Gabrielovi z Košíc a 24-ročnému Alexandrovi z okresu Košice okolie. „Dvojica sa pred vyše mesiacom vlámali do firmy na Moyzesovej ulici v Košiciach,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Z kancelárie odcudzili notebook s príslušenstvom, sadu pier, reklamné predmety, rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje a finančnú hotovosť 6 eur. Majiteľovi spôsobili škodu vo výške 1 000 eur. Obvineným za tento skutok im hrozí až dvojročné väzenie,“ dodala.

Druhý prípad sa odohral v mestskej časti Ťahanovce, kde z prečinu krádeže obvinil 19-ročného Mária z Košíc. „Mladík sa pred dvoma rokmi vlámal do haly v MČ Ťahanovce v Košiciach, odkiaľ ukradol 350 kg farebného kovu, predlžovací kábel a autobatériu. Košickej firme spôsobil celkovú škodu vo výške 1 200 eur. Vzhľadom na to, že tohto skutku sa dopustil ako mladistvý, hrozí mu trest odňatia slobody až na jeden rok,“ povedala Mésarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM