Alexandra Kolínská Rôzne

Krásna Fatima (23) z Košíc OBRAZOM: Zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy!

Študentka manažmentu hovorí plynulo dvomi jazykmi a má rada tanec a tenis. No najviac ma Fatima rada svoje dieťatko. Takto opisujú organizátori Face of GEMME Fatimu Spodniakovú (23) z Košíc, ktorá zabojuje vo finále tejto neobyčajnej súťaže krásy.

Ilustračný obrázok k článku Krásna Fatima (23) z Košíc OBRAZOM: Zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy!
Zdroj: Dnes24.sk

Za súťažou Face of GEMME stojí modelingová agentúra GEMME a prezentuje ju ako prvú súťaž krásy bez akýchkoľvek obmedzení. Nezáleží na výške a ani na veku. „K sútaži som sa dostala úplne náhodou.Prekli­kávala som sa internetom a zrazu som natrafila na casting na Face of GEMME,“ uviedla nám Košičanka Fatima, ktorá 16. novembra zabojuje o titul kráľovnej krásy. O októbrové kastingy bol mimoriadny záujem, no do finále sa dostalo napokon len trinásť vyvolených.

Fatima mala z postupu nesmiernu radosť. „Veľmi som sa tešila postupu.Keďže som na materskej dovolenke ani ma nenapadlo že sa dostanem do semifinále a nie to ešte do finále Konečne je tu súťaž kde aj mamičky majú šancu sa ukázať,“ povedala finalistka. Od súťaže krásy očakáva najmä nové skúsenosti a možnost zviditeľniť sa.

Momentálne sa chce venovať najviac ako sa dá svojej rodine,.byť vzorná mama a manželka. A popri tom, ak to bude možné sa chce venovať aj naďalej modelingu. Medzi záľuby finalistky Fatimy patri tenis a pečenie. „Dakedy toho bolo omnoho viac. Momentálne veľa času na záľuby nemám, keďže mám už len jednu veľkú záľubu a to môjho syna. Všetok svoj čas sa snažím venovať jemu,“ dodáva kráska.

Aj keď do veľkého finále ostáva ešte nejaký ten deň, finalistky už teraz bojujú o titul Sympatia, kde rozhodujú lajky užívateľov Facebooku. Podporiť svojim lajkom a hlasovať tak za Fatimu Spodniakovú môžete TU!

Foto: Fatima Spodniaková

Krásna Fatima (23) z Košíc
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM