Alexandra Kolínská Rôzne

Krásna Oľga (23) z Košíc: Zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy!

Študentka masmediálnych štúdií hovorí plynulo tromi jazykmi a má rada hudbu, šport a písanie. Takto opisujú organizátori Face of GEMME Oľgu Točikovú (23) z Košíc, ktorá zabojuje vo finále tejto neobyčajnej súťaže krásy.

Ilustračný obrázok k článku Krásna Oľga (23) z Košíc: Zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy!
Zdroj: Dnes24.sk

Za súťažou Face of GEMME stojí modelingová agentúra GEMME a prezentuje ju ako prvú súťaž krásy bez akýchkoľvek obmedzení. Nezáleží na výške a ani na veku. „O súťaži som sa dozvedela cez internet. Povedala som si, že to skúsim a prišla som na casting, kde som postúpila do semifinále do Bratislavy. A tam si vybrali 15 dievčat, ktoré postúpili do finále,“ uviedla nám Košičanka Oľga, ktorá 16. novembra zabojuje o titul kráľovnej krásy. O októbrové kastingy bol mimoriadny záujem, no do finále sa dostalo napokon len trinásť vyvolených.

Kráska však čas na veľa koníčkov nemá. Keď si nájde chvíľku, rada ju trávi s priateľmi. „Študujem masmiedálne štúdiá v Prešove. Popri škole pracujem ako promotérka. Preto mi neostáva veľa voľného času na svoje záľuby. Ak mi teda ostane voľná chvíľka, snažím sa ju využiť naplno s priateľmi. Tí sú pre mňa najväčším relaxom a zároveň radosťou,“ povedala finalistka z Košíc.

Od súťaže očakáva, že ju niekam v živote posunie. „Minimálne získam nové skúsenosti, priateľstvá, spoznám nových ľudí na ktorých sa teším. A tiež si vyskúšam aké to je byť spovedaná, keďže ako študentka masmediálnych štúdií mám predovšetkým skúsenosti byť na tej druhej strane, kde väčšinou spovedám ja niekoho,“ smeje sa kráska.

Toto milé dievča má veľa plánov a cieľov do budúcnosti, na ktorých sa snaží už teraz poctivo pracovať. Medzi tie krátkodobé patrí uspieť v tejto súťaži a fotomodelingu. No tých dlhodobejších má viac. „Skončiť úspešne školu a zamestnať sa v médiách. Pričom by som chcela pozitívne ovplyvňovať tento svet, ktorý má niekedy hodnoty postavené hore nohami. Vďaka médiám pomáhať ľuďom, ktorí to potrebujú. No a môj veľký sen ešte z detstva je pomáhať zvieratám a útulkom. Keďže sama mám doma psíka a milujem zvieratá,“ dodala skromne mladá Oľga.

Aj keď do veľkého finále ostáva ešte nejaký ten deň, finalistky už teraz bojujú o titul Sympatia, kde rozhodujú lajky užívateľov Facebooku. Podporiť svojim lajkom a hlasovať tak za Oľgu Točikovú môžete TU!

Foto: Oľga Točiková

Krásna Oľga (23) z Košíc
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM