Tlačové správy

Kým mama vypeká, otec zabáva deti. Super TIP, ako sa vyhnúť predvianočnému stresu!

Nezavadzajte svojej manželke v kuchyni. Vezmite deti a zabavte ich. Poradíme vám, kam s nimi vybehnúť, aby boli všetci spokojní.

Ilustračný obrázok k článku Kým mama vypeká, otec zabáva deti. Super TIP, ako sa vyhnúť predvianočnému stresu!
Zdroj: Holidaypark Kováčová

Obľúbený Holidaypark Kováčová má pre vás darček. Vašim deťom umožní až 50% zľavu na vstup do areálu, a to v období od 12. do 23. decembra. Zľava neplatí na 1-eurový vstup pre deti do 6 rokov. Takže rodičia, najmä oteckovia, nechajte maminky vypekať vianočné cukrovinky a vyberte sa s deťmi vyblázniť do bazénov v Holidayparku Kováčová.

Počas vianočných prázdnin bude Holidaypark otvorený inak ako v bežnom režime, väčšinu dní od 10.00 do 21.00 hod. Preverte si vždy otváracie hodiny na ich webe.

Holidaypark Kováčová sa nachádza neďaleko Zvolena a ponúka celoročné kúpanie v termálnej liečivej vode. Voda v bazénoch má teplotu od 26 do 38 °C a k dispozícii sú vonkajšie aj vnútorné bazény. Počas relaxu v teplej vode vás určite poteší aj možnosť zacvičiť si.

Využiť môžete pravidelné cvičenie vo vode s fyzioterapeutom, aquagym alebo aqua tabatu. Ak ste zvyknutí na tieto cvičenia chodiť, pozrite si web Holidayparku, pretože počas vianočných prázdnin sa cvičí v inom režime ako počas zvyšku roka. Je tomu tak preto, lebo počas prázdnin prebiehajú v Holidayparku denne animácie pre deti. Začínajú o 11.00 a trvajú do 17.00. Počas animácií sa cvičí aqua gym až 3 krát do dňa. Animačný program je vo veľkej miere venovaný najmä deťom. Deti čaká stretnutie s maskotom Holidayparku, Káčerom Kováčom, súťaže vo vode aj na suchu o malú sladkú odmenu a tematické tvorivé dielne, počas ktorých si deti spolu s animátorkami vyrobia niečo pekné, čo si potom aj odnesú domov na pamiatku. Témy tvorivých dielní sú uvedené na webe Holidayparku, môžete si ich tam pozrieť, aby ste vedeli, na čo sa s vašou ratolesťou môžete tešiť.

A na záver ešte malá pozvánka na silvestrovskú párty v Holidayparku Kováčová. Návštevníci budú vítať nový rok v bazénoch Holidayparku Kováčová už po štvrtýkrát. Tento krát to bude párty v štýle 80. rokov. Vstupy na silvestrovskú akciu sú už v predaji na pokladni, alebo si ich môžete objednať mailom. Viac informácíí o kompletnej ponuke Holidayparku Kováčová nájdete na www.holidaypark.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Holidaypark Kováčová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM