Alexandra Kolínská Krimi

Leteckí záchranári v akcii: Žena (25) po zrážke s autom, so zraneniami tváre a končatín

Pri Seni došlo k vážnej dopravnej nehode. Na mieste museli zasahovať aj leteckí záchranári. Podľa informácií hovorkyne ATE, neďaleko dediny v košickom okrese, zrazilo auto mladú ženu (25).

Ilustračný obrázok k článku Leteckí záchranári v akcii: Žena (25) po zrážke s autom, so zraneniami tváre a končatín
Zdroj: TASR

Posádku leteckých záchranárov ATE privolali vo štvrtok popoludní k úrazu ženy (25). ktorú podľa informácií záchranárov na ceste pri obci Seňa zrazilo osobné auto. Na mieste zasahovali hasiči aj policajti, privolaný vrtuľník z Košíc pristál v blízkosti miesta nehody.

„Žena bola pri vedomí, mala poranenie tváre a končatín. Leteckí záchranári jej na mieste poskytli prednemocničnú zdravotnú starostlivosť, preložili ju na palubu vrtuľníka a previezli do Univerzitnej nemocnice v Košiciach, kde ju odovzdali lekárom Kliniky úrazovej chirurgie,“ povedala hovorkyňa ATE Zuzana Turočeková.

Ako informovala televízia JOJ, išlo o študentku, ktorá sa v tom čase vracala zo školy. Nehoda sa mala odohrať pri predbiehaní iného auta, na autobusovej zastávke. Prečo k tomuto incidentu došlo, je momentálne v štádiu vyšetrovania.

Bližšie informácie o nehode zisťujeme od polície. Článok budeme priebežne aktualizovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM