Lukáš Zavacký Správy

Letisko v Košiciach sa oblečie do retra: Jedinečné predstavenie bojov z 2. svetovej vojny, príde aj Adamec!

Už onedlho sa na košickom letisku odohrá nevídaná šou. Návštevníci si budú môcť naživo predstaviť, ako to vyzeralo vo vzdušnom priestore počas 2. svetovej vojny a príde i známy spevák z nášho mesta. To však nie je všetko!

Ilustračný obrázok k článku Letisko v Košiciach sa oblečie do retra: Jedinečné predstavenie bojov z 2. svetovej vojny, príde aj Adamec!
Zdroj: TASR

Dlhoočakávaná akcia v Košiciach pod názvom Aero Moto Retro Show s množstvom starých lietadiel sa nezadržateľne blíži. Konať sa bude za každého počasia.

„Letecký deň v retro štýle s pozemnou a vzdušnou rekonštrukciou bitiek 2. svetovej vojny, dobovou technikou, pyrotechnikou, jedinečným večerným leteckým vystúpením so špeciálnymi efektmi, bohatým kultúrnym programom, detskými atrakciami, statickou ukážkou historických automobilov a lietadiel, ohňostrojom a koncertom Lukáša Adamca,“ takto predstavujú udalosť organizátori na svojej webovej stránke.

Podujatie, ktoré sa uskutoční na letisku v areáli Aeroklubu Košice 6. mája o 15:00 do 21:30, ponúka v rámci spomenutého kultúrneho programu množstvo ďalších lákadiel.

Predstaví sa folklórny súbor Čarnica a tiež hudobná skupina Funny Fellows, ktorá sa zameriava na hudbu 40. rokov 20. storočia. Najmä ženy ocenia časť večera s názvom Vintage style & tips s prezentáciou vojnovej módy, kultúry a životného štýlu.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM